Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Swimathon Iasi 2013 -- 62.000 lei donati pentru 12 proiecte din comunitate

164 de inotatori ieseni - persoane publice, reprezentanti ai institutiilor sau companiilor locale, precum si ai mediului ONG au participat la cea de-a doua editie locala a Swimathon, competitie de inot dedicata strangerii de fonduri pentru proiectele iesene. Evenimentul a avut loc pe 5 iulie, la Strandul Municipal.

“La a doua editie Swimathon Iasi, ne-am bucurat de prezenta a 164 de inotatori incepand cu varsta de 6 ani, care au inotat 1502 lungimi de bazin (75,1 km) si de sustinerea a 986 de ieseni a caror contributii angajate insumeaza aproximativ 62.000 lei. Ii felicitam pe toti cei care s-au implicat activ in aceasta editie”, a spus Alina Avatamanitei, coordonatorul evenimentului si Fund Developer, Fundatia Comunitara Iasi.
Swimathon s-a desfasurat in 4 intervale orare de inot, in care au fost oferite cate 4 premii.

Provident sustine Casuta dintre Coline

„Ne bucuram ca am avut ocazia sa participam la Swimathon Iasi pentru a sustine cauza copiilor din centrul social Casuta dintre Coline. Datorita celor 49 de ture de bazin inotate de cei doi voluntari, am reusit sa strangem peste 10.700 de lei si sa ne calificam pe primul loc atat la numarul de bazine realizate, cat si la numarul de sustinatori. Aceste fonduri vor fi folosite pentru a crea conditii de viata mai bune celor 33 de copii si pentru a organiza activitati de socializare si integrare in familie la final de saptamana.

Peste 100 de sustinatori, angajati si colaboratori Provident au fost alaturi de cei doi inotatori la Strandul Municipal. Impreuna am facut valuri pentru a transforma in realitate visul acestor copii”, a declarat Romina Rosu, coordonator programe CSR al Provident Financial Romania.
Provident Financial Romania a castigat premiul pentru cea mai tare galerie si cea mai mare suma mobilizata, categoria companii/ entitati.

Oamenii se mobilizeaza atunci cand rezoneaza cu o cauza”

Tot in zona de companii, in urmatoarele intervale orare au castigat cea mai mare suma mobilizata Focality, Continental Automotive Romania SRL si SOFTVISION.

„Swimathon ne-a demonstrat si anul acesta ca se poate, ca oamenii se mobilizeaza atunci cand rezoneaza cu o cauza, in cazul nostru, al Fundatiei Bethany, am avut alaturi ca inotatori dar si ca sustinatori oameni minunati care au inteles ca problemele copiilor cu dizabilitati nu sunt doar ale lor si ale familiilor lor, ca implicandu-ne fiecare din noi cate putin le putem oferi sansa unei vieti mai bune.

Cu ajutorul acestor oameni am reusit sa mobilizam cea mai mare suma de bani atat la categoria echipelor formate din persoane fizice, cat si la companii, bani ce vor reprezenta un sprijin important in oferirea de servicii gratuite de recuperare pentru copiii cu dizabilitati care vin la noi la centru. Le multumim tuturor!”, am aflat de la  Georgiana Vieru, coordonator PR & Fundraising Fundatia Serviciilor Sociale Bethany. Echipa Bethany Team a castigat cea mai mare suma mobilizata categoria persoane fizice in intervalul doi de inot, urmata de echipa Blue Team a Fundatiei Iosif si de Red Team a Asociatiei Salvati Copiii Iasi. In primul interval de inot a castigat echipa Stiucile.

Inspiratie pentru recunostinta

„Sa inspiri. Nu aer. Oameni. Asa a fost si Swimathon pentru mine - asa au fost oamenii care au organizat acest minunat eveniment, colegii si voluntarii Salvati Copiii Iasi, echipele Red Team si Service Above Self ce au facut valuri cu intentie si cu bucurie pentru „Fiecare copil conteaza!” - inspiratie pentru suflet, inspiratie pentru a face lucrul bun si de-a rosti cuvantul frumos, inspiratie pentru recunostinta, pentru amintiri frumoase si actiuni nobile. Si multa emotie... de la talpi pana la gene”, a spus Ioana Nistor, de la Salvati Copiii Iasi, participant in galeria castigatoare Swimathon Iasi. Printre galeriile castigatoarea s-au aflat si Provident Financial Romania, Bethany Team & Focality si Continental Automotive Romania SRL.

Cele mai bune echipe inotatoare au fost AIESEC Iasi in primul interval de inot, Keep Moving a Club Moving, care au cedat premiul echipei Chill Bill, Continental Automotive Romania SRL si SOFTVISION.

Ne pasa”

Deoarece ne pasa si suntem activi, ne propunem sa ne implicam acolo unde simtim ca putem face o diferenta. Prin participarea la Swimathon am simtit ca aducem problemele din comunitate in atentia oamenilor si ca le-am starnit curiozitatea de a afla mai multe si de a-si da seama de semnificatia unei contributii, indiferent de valoarea ei. Participarea la Swimathon a fost o experienta foarte frumoasa.

Ne-am simtit foarte bine  in cadrul evenimentului, atmosfera a fost revigoranta, galeria Continental a fost alaturi de noi atat cu donatii cat si cu incurajari de pe marginea bazinului si ne-au motivat sa inotam cele 57 de ture pentru cauza noastra. Suntem multumiti ca am putut face ceva care ne place si in acelasi timp sa ajutam niste copii care doresc sa studieze. Multumim tuturor celor care s-au implicat in sustinerea proiectului Fondul de Burse prin intermediul echipei Conti  Swim Team, celor care au avut incredere in noi si ne-au sustinut in sprijinirea performantei acestor tineri’’, au sustinut membrii echipei Conti Swim Team, a companiei Continental Automotive Romania SRL.

Pentru a mobiliza fonduri din comunitate, la Swimathon Iasi au participat 7 ONGuri iesene - AIESEC Iasi, Asociatia Mai bine, Fundatia Iosif, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Solidaritate si Speranta,  Asociatia Salvati Copiii Iasi, Asociatia C.O.N.-TOUR - si o initiativa -  Colegii lui Stefanut, iar Fundatia Comunitara Iasi a mobilizat contributii pentru Fondul de Burse, Fondul Ideile tale schimba Iasul, Programul YouthBank si Programul Club IQ (Iasi).

Galeria foto poate fi gasita pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului.

https://www.facebook.com/swimathon.iasi/photos_stream


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi