Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copii nostri

La Swimathon, Atelierul Parintilor sustine cauza femeilor din Centrul Maternal Iasi

Atelierul Parintilor va participa la prima editie Swimathon din Iasi cu proiectul: "Calificare si educatie pentru mamicile din Centrul Maternal Iasi." Scopul proiectului este de a mobiliza comunitatea pentru a acoperi plata cursurilor de calificare pentru 5 mame din Centrul Maternal, ajutarea acestora in gasirea unui loc de munca stabil, plus sustinerea teoretica si practica a tuturor mamicilor din Centru in educarea copiilor.


Mama si copilul sunt poate pilonii cei mai importanti in construirea unei societati sanatoase. Cu gandul la adultii de maine, ne-am gandit sa ajutam exact unde e nevoie. Sa transformam impreuna 5 familii, din cazuri sociale in medii sanatoase de dezvoltare a viitorilor cetateni. Iasul are nevoie de o astfel de transformare, cat de mica. Pentru a vedea ca se poate.

Fetele care ajung in centrele maternale provin, de obicei, din familii defavorizate, adeseori, dezorganizate, lipsite de posibilitati materiale si de acces la educatie. Dupa o perioada de sase luni, in care beneficiaza de serviciile centrelor maternale, ele se intorc in comunitate cu putine sanse reale de a se integra pe piata muncii. Lipsa banilor nu le permite accesul la sistemul de educatie, ele fiind obligate de imprejurari sa isi caute un loc de munca lipsit de orice calificare si remunerat corespunzator. Banii stransi de noi vor fi folositi pentru a oferi cursuri de calificare profesionala alese de fiecare din cele 5 mamici si consiliere parentala pentru toate mamicile din Centru, pentru a dezvolta un mediu familial stabil, financiar si emotional.

Suma necesara pentru proiect este de 7000 de lei, folositi pentru plata cursurilor de calificare, a taxelor de transport si achizitionarea materialelor necesare sesiunilor de educatie parentala de care vor beneficia toate mamele din Centrul Maternal Maternus din Iasi. Atelierul Parintilor ofera gratuit cursurile si consilierea parentala. Momentan, echipa noastra are 5 inotatori inscrisi! Este vorba despre: Marian Macovei, Codrin Ditu, Andrei Sipoteanu, Raluca Munteanu si Caterina Veliscu o fetita curajoasa de 12 ani care vrea sa ajute mamicile din Centru. Acestia se antreneaza si depun efort pentru a inota cat de mult vor putea pentru cauza noastra.

Deja avem un numar de 22 de sustinatori si cam 1/7 din suma adunata. Cat de curand vrem deja sa investim in 3 dintre mamici, caci ele trebuie sa plece in mai putin de o luna din Centru. Si de acolo incepe greul.

Mergand pe principiul implicarii tuturor in comunitate si in cauzele propuse, fiecare poate sustine inotatorul sau echipa dorita cu o suma pentru fiecare lungime de bazin inotata ori cu o suma fixa. Noi ne angajam sa va tinem la curent cu rezultatele obtinute ca urmare a implementarii proiectului.

Daca vreti sa ne sprijiniti in aceasta cauza ne puteti sustine financiar cu orice suma, completand formularul de pe pagina oficiala a evenimentului:

http://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid=174

Plus, fiti alaturi de noi vineri, 6 iulie, intre orele 15:00 -18:00, la Strandul Municipal!

Impreuna putem cladi un viitor mai sigur pentru copiii si mamele din Centrul Maternal Iasi!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi