Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Tabere de gatit pentru copiii curiosi si pofticiosi!

Bine ca a venit vacanta! Andrei tare ar vrea sa ajunga la Mosia Cai de Vis , unde vor avea loc primele tabere de vara de gatit din Romania. Cand? In perioadele 6-12 iulie si 14-19 iulie. Ce vor face musafirii mosierilor? Vor participa la lectii de gatit in aer liber, vor lua lectii de echitatie, vor merge in drumetii.

Prima diploma a lui Andrei a fost pentru bucatareala la pizzaa. Nu era singur, ci impreuna cu vreo 20 de pitici, care, sub bagheta Elena Padurariu, de la www.louloubakery.ro, a invatat care sunt ingredientele pentru o pizza perfecta. Perfecta, da ?Si ii spunea mereu lui Mami care este ordinea si cum se asaza totul in tava.

Andrei este un pusti simpatic de vreo patru ani si ceva, plin de viata si dornic de invatatura si distractie. La atelierele Elenei i-a placut enorm si a adaugat la prima diploma altele de la Briosica Vesela, de la Cutiuta cu surprize, de la Atelierul de Pasti si cate si mai cate. Nimeni nu are voie sa puna mana pe diplomele lipite cu magneti de frigiderul din care Andrei ia mereu fructe si legume proaspete.

Stia el mai demult de la Mami ca sunt bune, dar era greu de convins ca ar fi si bine sa  inlocuiasca pufuletii cu rondele de morcov. Uite ca Elena l-a convins la atelierele ei de gatit, ceea ce vrea sa faca si cu pustii care in aceasta vara vor alege sa-si petreasca o perioada din vacanta in Tabara de culinarit de la Mosia « Cai de Vis ».

Unde este mosia ?

La Botosani ! Mosia “Cai de Vis“ este un proiect frumos pus la cale de Vlad Iftimie, un tanar pasionat de natura si de echitatie, dar si de traiul tihnit. Ca sa le arate si copiilor cum isi pot face o viata frumoasa s-a gandit, impreuna cu alti colaboratori, sa organizeze excursii si tabere.La mosie, copiii, si nu numai ei pot lua lectii de echitatie, invata ce este o alimentatie corecta, bio, stau alaturi de caprioare si se bucura de natura. La mosie nu este asfalt si nu este nici praf, asa ca mamele pot sta linistite in privinta « alergenilor ». Copiii vor manca produse din ferma proprie, vor participa la jocuri in echipa, la concursuri.

Se vor imprieteni cu calutii din manej. Echitatia este o modalitate prin care se creeaza apropierea de cal, se dobandeste rabdare, prezenta de spirit, responsabilitate si intelegere.
De la Elena Padurariu, copiii vor invata sa gateasca sanatos, vor vedea cum se prepara cascavalul cu fistic sau migdale, telemeaua de capra si celelalte specialitati 100% naturale de la mosie.
Grupul optim este de 9 persoane (8 copii cu varste intre 8 si 13 ani si un coordonator de tabara).

Cum ajunge Andrei la calutii de la « Cai de Vis » ?

Mosia “Cai de Vis“ este un loc de poveste, strajuit de codri seculari si asezat in frumoasa si bogata lunca a Siretului. De la Mosia “Cai de Vis“ copiii pot ajunge cu usurinta la o varietate de obiective turistice de interes national si international: Ceramica Marginea; Manastirea Dragomirna - Monument UNESCO; Manastirea Voronet; Manastirea Agapia; Manastirea Putna; Manastirea Bogdana; Manastirea Gorovei; Cetatea de Scaun a Sucevei; Muzeul Satului Bucovinean; Complexul Muzeal "Mihai Eminescu" - Ipotesti.

Contact
Elena Padurariu
Coordonator tabere
Tel.: 0754464478
elenapadurariu@gmail.com
www.louloubakery.ro
www.caidevis.ro


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi