Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Teodora are nevoie de voi

Teodora are sindromul Down. In urma cu 6 ani, Teo a fost integrata In programele de reabilitare ale Fundatiei Star of Hope Romania. Astazi, Teodora a renuntat la pampers, numara pana la 10, vorbeste mult mai bine, deseneaza si merge la o gradinita normala. Se imbraca singura, mananca singura si comunica atat cu copiii cat si cu adultii.

Sedintele de kinetoterapie, de logopedie si de dezvoltare cognitiva la care participa zilnic  o apropie din ce In ce mai mult de ceea ce Inseamna un copil normal. Esential este ca procesul de recuperare sa continue.

In urma cu 3 ani, familia a fost binecuvantata de Dumnezeu cu al doilea copil, Alex, un baietel sanatos. Sunt fericiti, Insa situatia financiara Ii Impovareaza. Au nevoie de bani pentru transportul zilnic al Teodorei la Centru, la sedintele de terapie, de haine pentru copii, alimente si medicamente – Teo urmeaza un regim alimentar, prescris de medici, conform diagnosticului de care sufera.

Parintii Teodorei locuiesc Intr-o camera de doar 6 metri patrati. Bucataria atat de mica, Incat numai o singura persoana poate sta si gati In ea. Ne dorim sa-i ajutam, deoarece am apreciat dorinta lor de a lupta cu viata si de a oferi acestor doi copii o familie unita, unde sa simta dragostea de mama si tata, chiar daca au multe alte lipsuri. Parintii sunt responsabili si Incearca sa faca In asa fel Incat nimic sa nu le lipseasca acestor doi copii. Teodora si Alex, merita o sansa la o viata mai buna, In care macar nevoile de baza sa le fie asigurate!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi