Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Lansarea "Concursului Varlaam. Bucuria cunoasterii"

Scoala "Varlaam Mitropolitul", aflata sub patronajul spiritual al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, anunta lansarea primei competitii publice. Evenimentul va avea loc miercuri, 22 ianuarie, incepand cu ora 11, la sediul institutiei de invatamant, aflat pe strada Lascar Catargi nr. 33, Iasi.

„Concursul Varlaam. Bucuria Cunoasterii” este o premiera pentru institutie, fiind prima organizata de unitatea de invatamant in spatiul public, dar si prin concept -- competitorii vor fi atat elevii (cei de clasa a IV-a de la toate scolile din Iasi), cat si parintii lor.

„«Concursul Varlaam. Bucuria Cunoasterii» vine sa vorbeasca intr-un mod real si autentic de valorile promovate si practicate in Scoala «Varlaam Mitropolitul» si Gradinita «Bunavestire» din cadrul Fundatiei «Varlaam Mitropolitul». Aceste valori, legate de dezvoltarea coerenta si frumoasa a sufletului si trupului fiecarui copil care ne este incredintat, ne sunt si noua apropiate. Noi insine credem in ele si in Cel care le-a inspirat. Excelenta academica, frumusete si asezare launtrica, dezvoltare armonioasa, putere de a relationa cald si luminos cu semenii, iata cateva din scopurile pe care si le propune Scoala «Varlaam Mitropolitul» in actul educatiei. Concursul este o invitatie la o degustare din aceste bunatati pe care ostenitorii acestei institutii le pregatesc cu drag in laboratorul scolii”, a spus arhimandritul Hrisostom Radasanu, presedintele Fundatiei „Varlaam Mitropolitul”.

Competitia se va desfasura pe data de 1 martie 2014 si isi propune sa-i provoace atat pe copiii de clasa a IV-a, cat si pe parintii lor pentru a-si exersa cunostintele si abilitatile din perspectiva tuturor dimensiunilor solicitate pentru reusita in viata – Inteligenta Academica, Inteligenta Emotionala si Inteligenta Spirituala.

Concursul este o ocazie exceptionala pentru parinti sa traiasca alaturi de copiii lor experienta unui concurs. Ei vor fi provocati atat din punct de vedere emotional, cat si al cunostintelor generale. Va fi un moment frumos, in care vor intelege mai bine prin ce trec copiii lor aflati intr-un concurs”, a explicat Cristina Gheorghe, directorul executiv al Fundatiei „Varlaam Mitropolitul”.

Lansarea „Concursului Varlaam. Bucuria cunoasterii” va avea loc in prezenta reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean, a autoritatilor locale si judetene, a numerosi specialisti in educatie, alaturi de catre se vor afla cadrele didactice ale scolii, parinti si elevi. Evenimentul va fi urmat de o vizita in unitatea de invatamant, sub genericul Ziua Portilor Deschise.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi