Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

Povesteste-mi despre primul tau concurs!

Comunicat de presa

Copiii de la Scoala "Varlaam Mitropolitul", aflata sub patronajul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, va invita la un taifas despre primul concurs, al lor si al vostru. Intalnirea va avea loc joi, 30 ianuarie, incepand cu orele 18.30, in spatiul cald si plin de poveste al Librariei Carturesti Palas. La invitatia lor au raspuns o parte din membrii Clubului Olimpicilor - IQ Iasi, doamna deputat Camelia Bogdanici, artistul plastic Mihaela Pavelescu si multi ieseni dornici sa impartaseasca amintiri despre primele concursuri ale copilariei.

Pentru multi dintre noi, concursurile sunt un bun prilej de a ne verifica bagajul de cunostinte, dar si de a lega noi prietenii. Fie ca sunt intreceri sportive, de perspicacitate, artistice ori de cultura generala sau olimpiade, intrecerile au un farmec aparte -- ne transforma in proprii eroi fiindca cine nu se bucura sa vada ca munca lui da roade? In plus, copiii invata sa-si asume responsabilitati care mai tarziu ii vor ajuta sa devina oameni de nadejde in comunitate, sa-si cladeasca o lume bazata in spiritul valorilor cu care Scoala “Varlaam Mitropolitul” i-a educat – curaj, bucurie, prietenie, dragoste fata de familie si de oameni si credinta  in Dumnezeu.

Copiii de la Scoala “Varlaam Mitropolitul” vor sta de vorba cu cativa dintre olimpicii Iasului, elevi cu care orice comunitate din lume s-ar mandri. Ei fac parte din primul club al olimpicilor deschis in Romania, club care isi doreste sa fie un centru de stimulare a performantei, dotat si utilat ultramodern, care isi propune sa le faciliteze elevilor accesul la resurse educationale formale si nonformale suplimentare, accesul la programe de dezvoltare personala si profesionala, dar si la un cadru intim de socializare. Clubul IQ se adreseaza liceenilor ieseni, olimpici la nivel national si international, la orice disciplina, dar si elevilor de liceu cu premii importante la concursurile acreditate de Ministerul Educatiei Nationale.

Doamna Camelia Bogdanici este un medic cunoscut in Iasi, cadru didactic universitar si vicepresedintele Comisiei pentru Sanatate si Familie din cadrul Camerei Deputatilor. Daca despre realizarile profesionale ale domniei sale se cunosc foarte multe lucruri, putin stiu ca a fost o talentata balerina. Ideea intalnirii este nemaipomenita, a fost raspunsul domniei sale de participa la discutiile cu copiii de la Scoala “Varlaam Mitropolitul”.

Mihaela Pavelescu este un artist plastic iesean a carui daruire fata de arta este bine cunoscuta. Ii plac copiii, picteaza cu sufletul alaturi de ei si-i ajuta sa faca din penel un mesager al frumusetii lor interioare la fiecare intalnire pe care o are la cercul pe care il coordoneaza.

Intalnirea se va derula sub genericul „Primul meu Concurs” si isi propune sa deschida un lung sir de evenimente dedicate copiilor isteti, adolescentilor si tinerilor performeri ai Iasului, tuturor oamenilor care, prin realizarile lor, ajuta la cladirea unei comunitati trainice.

 

 

Va asteptam cu drag!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi