Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Copiii nostri

WINTER FESTIVAL

Pe 9 decembrie, la Palas Mall va avea loc Concursul National „WINTER FESTIVAL” , o competitie ce se desfasoara anual pe mai multe categorii de varste, pe multe sectiuni de dans, la care participa dansatori de mare prestigiu din intreaga tara si strainatate.

Prin Concursul National de Dans "WINTER FESTIVAL", care va avea loc pe 9 decembrie, la Palas Mall, se doreste promovarea imaginii Municipiului Iasi prin evenimente – spectacole cu impact mediatic ridicat ,stimularea cat mai multor oameni pentru a face miscare, indiferent de varsta si de nivelul de pregatire sportiva, atragerea copiilor  in  sportul de performanta cat si valorificarea  aptitudinilor individual intr-un sistem competitional si obtinerea victoriei.

Competia va avea un impact major in comunitatea ieseana, prin atragerea mediatizarii nu doar la nivel local, ci si la nivel national, atat in presa sportiva, cat si in cea generalista.
Concursul  se va constitui intr-un show inedit pentru publicul de toate varstele  prin momentele  artistice din cadrul evenimentului, atragand astfel un public semnificativ din           intreaga tara.
Evenimentul este organizat de   Palas Mall , Cercul Militar Iasi, Clubul Sportiv Reflex, C.S. Palatul Copiilor Iasi,  in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi,      Consiliul Judetean Iasi.

Coordonatorii si organizatorii acestui concurs sunt:


Profesor Radu Bujanita - Director de concurs, Arbitru International de Dans, profesor de dans sportiv la Palatul Copiilor Iasi, Presedinte al Clubului Reflex Dance Iasi
Profesor MihaelaBogdan - profesor  la Colegiul  “Emil Racovita” Iasi
Profesor Dana Ungureanu - profesor de pictura la Palatul Copiilor Iasi, grafician profesionist, membru in Uniunea Artistilor Plastici din Romania.


  INVITATI SPECIALI
- MAKE UP MARIA PESA

- CLUB SPORTIV MANH SU TU - PROFESOR VASILE BOCA

- ACTOR si PROFESOR la Palatul Copiilor Iasi - ANA HEGYI

- FACE PAINTING WITH DANA UNGUREANU

- Eleva Valentina Parpauta - Elevă la Colegiul Național de Artă "Octav Băncilă" Iași, la profilul Arte Plastice, clasa a XII-a  și atest la cursurile de Pictură de la PalatulCopiilor (CerculPictură/Pictură pe sticlă. Prof. Coordonator: Dana Ungureanu) .
Alaturi de profesor Dana Ungureanu, va prezinta in Palas Mall Atrium EXPOZITIA DE PICTURA SI GRAFICA “ RECILE EMOTII”
- Clasa de performanta , PalatulCopiilor Iasi  - Profesor ANCA APETROAIEI

- CLUB GIMNIS IASI- Prof. BOGDAN BANTA

- ANSAMBLUL DE VIORI ”PRIETENIA”- Prof. PAUL SERBAN


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi