Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Design in RO

Student Fashion Day

Peste 80 de modele vor purta în aceasta seara vestimentatii semnate de tineri designeri ieseni, carora li s-au alaturat viitori creatori de moda din Cluj, Brasov, Ploiesti, Galati si Timisoara. Ei vor evolua pe scena Casei de Cultura a Studentilor (CCS), gazda mult-asteptatului Festival National de Moda "Student Fashion Day", organizat de catre institutia-gazda cu sprijinul Ministerului Educatiei , Cercetarii, Tineretului si Sportului si Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.

Lansata în urma cu doua decenii la Timisoara, manifestarea s-a extins si a fost organizata si în alte mari centre universitare, dupa Bucuresti, si Cluj ajungând si la Iasi. În urbea moldava a fost foarte bine primita, dovada fiind si cea de-a patra editie care se deschide astazi. "Ne dorim sa atragem studentii interesati de acest fenomen, iar festivalul de astazi este un bun prilej. Vor fi prezentate colectii semnate de tineri de la academiile de arta, iar cele mai bune vor fi premiate", a devoalat directorul CCS, dl Catalin Nicoara, câte ceva din spatele cortinei. "Am apreciat sprijinul sustinut oferit de minister timp de 20 de ani necontenit. Noi oferim un cadru de manifestare pentru totii studentii si avem nevoie de sustinere", a punctat scriitorul Emilian Marcu, referent la CCS Iasi.

"Prin acest festival ne dorim sa promovam tinerii de la academiile de arta si sa-i motivam în a-si pastra optiunea initiala de a urma o cariera în design. Oricât de talentati ar fi, daca nu au sustinere, nu vor reusi sa-si finalizeze planurile în acest domeniu. Prin acest festival li se ofera posibilitatea de a-si prezenta creatiile, de a întâlni creatori de moda cu renume, de a se remarca si de a lucra în echipa", am aflat de la Lucian Obreja, de la agentia IMC Models, unul dintre partenerii manifestarii. În timp, festivalul si-a îndeplinit cu succes misiunea, fiind o rampa de lansare pentru multi studenti, astazi designeri de succes -- George Hojbota, Andreea Tincu, Ciprian Irimia.

"Editia din acest an aduce si un element de noutate – numele tinerilor designeri au fost trecute pe afis, alaturi de creatori de moda consacrati. Festivalul este o oportunitate si pentru cei care doresc sa se lanseze pe scenele mari ale modelingului", a completat Alina Cosoi, managerul Academiei Show, celalalt partener al evenimentului. În spatele unei creatii si unei prezentari de moda este o desfasurare de forte imensa. În general, publicul vede doar produsul, dar putini sunt cei care stiu ca este nevoie si de schite, si de materiale, si de specialisti în make-up, si de hair-stylist si de modele pentru ca aplauzele sa se faca auzite. Reteta include talentul, ca ingredient obligatoriu, banii, ca factor indispensabil al unei reusite, si dorinta de implicare, pentru ca visele sa fie îndeplinite. Selectia la acest festival este foarte riguroasa si este facuta de catre profesorii universitari de la academiile de arta din tara. Ei sunt primii catre gireaza viitorul tinerilor designeri si tot ei le vor da note în aceasta seara.

Pe scena vor fi prezentate creatii semnate de Cirstina Nichita, Nanette, George Hojbota, Clara Rotescu. Tinerii aflati la debut sunt Robert Bohodeanu, Ana Maria Roman, Simona Dranceanu, Cristina Filote, Florentina Giol, Ioana Silaghi, Diana Flore, Sabrina Rusu, Ena Neagoe, Dana Simionescu, Sandra Celia Chira.

Make-up – Il Makiage

Hair – Cristina Mistreanu, Senso Style

Produse – Schwarzkopf.


1 2 3

Comentarii:8


1# Scris de

Elena Pricob

in data de:

25/11/2010 15:38

Destinul ne-a privilegiat aducandu-ne aici, in orasul Suceava, o valoare atat de complexa cum este cea a domnului Constantin Severin. Vazandu-i tablourile si citindu-i poeziile sau proza, nu poti spune cu exactitate in ce anume exceleaza...pentru ca tot ceea ce ajunge la public este desavarsit.


2# Scris de

Alina B.

in data de:

25/11/2010 14:06

Bucuria adusa de un singur tablou, caldura si lumina emanate de acesta sunt fara pret. Forta tabloului sta in frumosul, armonia, claritatea, libertatea, pacea ce ne infrumuseteaza existenta.


3# Scris de

gabi teisanu

in data de:

22/11/2010 13:24

sunt privilegiata ca te-am cunoscut, costica, si evadez din griul cotidian cu cele cateva lucrari ale tale care au poposit in casa mea. nici nu stiu cui sa multumesc pentru asta. sau cred ca stiu: gustului pentru frumos transmis pe-o frunza verde de bunii mei din ilisesti. sa traiesti ca ne trebuiesti!


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi