Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Design in RO

“Vreau sa-mi vad creatiile participand la spectacolul strazii” - dialog cu designerul Coca Zaboloteanu, creatorul cunoscutelor colectii de incaltaminte care ii poarta numele

“Creez pentru orice femeie care isi doreste ca personalitatea sa ii fie reflectata si prin fiecare pas pe care il face. Femei intrezatoare, noncomformiste, originale, feminine”
coca zaboloteanu

-- Esti un nume cunoscut, un designer care promite. Ce crezi ca este mai important in consolidarea unui brand: numele, varsta, pasiunea, creativitatea sau alte lucruri?

– Cel mai important cred ca este sa crezi in ceea ce faci. Apoi urmeaza rabdarea si perseverenta fara de care nu poti construi un brand valoros. Si pentru a putea evolua, dar si pentru a fi din ce in ce mai bun mai este nevoie si de un simt estetic bine dezvoltat.

– In domeniul tau cat este inspiratie si cat pasiune, creativitate?

– Totul a pornit din pasiune, prin materializarea creativitatii fara de care brandul Coca Zaboloteanu nu ar fi existat. Inspiratia trebuie sa fie continua pentru ca brandul sa poata creste si modelele sa devina pe zi ce trece mai multe si fiecare clienta sa pleca acasa cu pantofii mult visati. Toate astea nu ar fi posibile fara o manopera exceptionala. Atentia la detalii si minutiozitatea cu care sunt lucrati pantofii Coca Zaboloteanu sunt atuuri pe care mizez tocmai in ideea de a satisface nevoile clientelor.

– Ce materiale folosesti? Ce culori iti plac?

coca zaboloteanu

– Folosesc doar materiale naturale. Imi plac culorile vii, fucsia, nuante de rosu si albastru, in toate combinatiile posibile si imposibile.

– Cate perechi de incaltaminte ai?

– Nu le-am numarat. Sunt foarte multe. Am avut dintotdeauna o fascinatie deosebita pentru pantofi iar din colectiile Coca Zaboloteanu pastrez mereu cate o pereche din fiecare model.

– Iti cunosti cumparatorii? Ce vedete cumpara de la tine? Pentru cine ai dori sa creezi?

– Creez pentru orice femeie care isi doreste ca personalitatea sa ii fie reflectata si prin fiecare pas pe care il face. Femei intrezatoare, noncomformiste, originale, feminine. Vreau sa-mi vad creatiile participand la “spectacolul strazii”. Nu imi place sa dau numele persoanelor publice care au achizitionat pantofi semnati Coca Zaboloteanu. Nu vad rostul. Nu simt nevoia sa ma mandresc cu nume. Altul este scopul meu.

– Cat timp lucrezi la lansarea unei colectii? Care este designerul tau preferat si de ce?

coca zaboloteanu
coca zaboloteanu

– E greu de spus. Lucrez mereu, continuu pentru ca mereu ma gandesc si desenez modele noi. In fiecare primavara si toamna se naste o colectie prin materializarea schitelor. Nu am un singur creator preferat dar o admir in mod deosebit pe Vivienne Westwood pentru ca e pur si simplu geniala.

– Doar pantofi? Posete si accesorii nu?

– Deocamdata doar pantofi.

coca zaboloteanu

– Ce alte pasiuni ai? Ce muzica preferi? Ce carti citesti? Ce filme iti plac? Barbatul perfect?

– Cam multe intrebari intr-una singura asa ca le voi lua pe puncte. Pasiune: Imi place sa calatoresc. Ma relaxeaza, ma face fericita sa descopar locuri si oameni noi.

Muzica: Orice ma inspira.

Carti: Mai nou carti de psihologie.

Filme: “La dolce vita”

Barbatul perfect: Cred ca micile imperfectiuni ii fac atat de speciali pe unii barbati. Cat despre barbatul ideal… E doar un mit! Pantofii ideali? Sunt o certitudine.

– Cine este Coca Zaboloteanu?

– Omul din spatele brandului Coca Zaboloteanu.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi