Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Design in RO

Dan Gafita si visul proiectelor marete

Dan Gafita este designer de interioare, pasionat de artele vizuale, care reuseste sa transforme SPATIUL Ón AMBIENT. Proiectele sale echilibrate cromatic, volumetric si, nu in ultimul rand, extrem de functionale, sunt dinamice si creative. Dan Gafita, impreuna cu echipa pe care o coordoneaza formata din designeri, arhitecsi si artisti in arte vizuale, duce la bun sfarsit proiecte inedite de design interior, remarcandu-se prin originalitate, seriozitate si stil. Are un vast portofoliu de lucrari. Designerul se mandreste cu proiecte realizate pentru personalitati politice si oameni de afaceri din Romania si din Italia. Cu el ne vom intalni la prima editie a evenimentului "Eleganta in Afaceri" care va avea loc la Iasi, pe 24 aprilie, la Palas.

-- Care este cel mai frumos lucru care ti s-a intamplat in viata?

-- Multe lucruri frumoase mi s-au intamplat de-a lungul timpului, dar ceea ce consider foarte important este ca am intalnit oamenii potriviti la momentul potrivit; oameni frumosi, care au avut asupra mea o influenta pozitiva si care au contribuit mult la dezvoltarea mea personala si profesionala.

-- Ce loc ocupa businessul in viata ta?

-- Cariera este foarte importanta pentru mine. Profesand intr-un domeniu in care creativitatea si relatiile interumane ocupa un rol primordial, petrec foarte mult timp interactionand cu diferite categorii de oameni si in acest fel am reusit sa dezvolt o oarecare flexibilitate in comunicare. As putea spune ca businessul ocupa locul al doilea.

-- Ai simtit vreodata ca nu mai poti, ca vrei sa renunti?

-- Designul in Romania este un domeniu care poate concura lejer cu sporturile extreme si desigur se mai intampla sa existe zile nefaste in care ar fi mai usor sa lasi totul balta. Cel mai corect lucru de facut atunci este chiar sa lasi totul balta in ziua respectiva si sa revii a doua zi cu forte proaspete. Satisfactia pe care o poate oferi un proiect dus cu succes pana la capat merita tot efortul depus.

-- Care este cel mai mare vis al tau?

-- Din punct de vedere profesional, îmi doresc sa fiu cooptat intr-o echipa de designeri care proiecteaza lucruri extraordinare asa cum in Romania sunt foarte putine. Mi-as dori sa fiu parte a unei echipe de designeri pentru un proiect din Dubai.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi