Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Design in RO

Chotronette -- un joc seducator de falduri si volane dantelate * la un taifas primavaratic cu Silvia Chiteala si Laura Cazacu, creatoarele fashion brandului Chotronette

"Totul a pornit din pasiunea noastra comuna pentru rochii extravagante, dar si din faptul ca nu reuseam sa gasim nimic pe plan local care sa satisfaca acest apetit pentru combinatii neobisnuite de culori si texturi".

-- "Design de rochii extravagante pentru dive urbane si balerine moderne". Asa incepe Chotronette o scurta descriere a fashion brandului pe care l-a lansat la Iasi. Cine este, de fapt, Chotronette si cum a inceput campania de cucerire a catwalkului?

-- Proiectul Chotronette a fost demarat in anul 2008 de catre Silvia Chiteala si Laura Cazacu, cand am inceput sa facem o serie de accesorii capilare care mai de care mai trasnite. Succesul lor ne-a incurajat sa continuam, iar in iunie 2009 am lansat prima noastra colectie vestimentara, Vicious Candy.

-- Silvia si Laura, doua nume ce dau viata unui brand dantelat. Cum ati ales calea designului? La o astfel de intrebare mi se raspunde, frecvent, ca "meseria m-a ales", dar eu cred ca ne cream propriul drum in viata. La voi cum a fost?

-- De la bun inceput am crezut in propria noastra viziune asupra modei si asta ne-a ajutat enorm de mult. Totul a pornit din pasiunea noastra comuna pentru rochii extravagante, dar si din faptul ca nu reuseam sa gasim nimic pe plan local care sa satisfaca acest apetit pentru combinatii neobisnuite de culori si texturi.

-- La o prima vedere, creatiile voastre par nonconformiste. Daca privesti cu atentie, emana foarte multa sensibilitate. De unde va inspirati atunci cand creati?

-- In procesul creatiei intervin foarte multi factori, care mai de care mai eclectici. Inspiratia poate veni de la o poza din anii '50 si pana la o combinatie de culori zarita intr-o plimbare pe strazile Iasului.

-- Dantela si catifea. De ce ati ales aceste materiale?

-- Telul nostru este de a aduce un strop de feminitate in viata oricarei femei astfel incat toate materialele pe care le folosim sunt alese special pentru a evidentia cat mai bine silueta purtatoarei. Ne dorim ca rochiile noastre sa inspire la visare, iar dantela, tulle-ul si catifeaua au toate atributele necesare.

-- Ce va doriti de la creatiile voastre? Ce mesaj doriti sa transmita femeia care le poarta?

-- Rochia Chotronette este facuta sa sporeasca feminitatea si increderea in sine a celei care o poarta. Atunci cand ne gandim la urmatorul model nu visam decat sa isi gaseasca o personalitate puternica pe care sa o accesoriseze si o plaseze in centrul atentiei.

-- Chotronette creeaza si accesorii. Care sunt piesele preferate?

-- Chotronette s-a lansat printr-o colectie de accesorii. Piesele noastre preferate sunt primele creatii Chotronette, care au fost rodul imaginatiei, muncii si elanului inceputului. De altfel, aceste accesorii capilare le-am purtat la lansarea colectiei si au ramas sa faca parte din garderoba noastra personala, pentru valorea lor sentimentala. Momentan, brandul nostru se axeaza mai mult pe colectiile de imbracaminte si accesoriile sunt facute pentru a completa styling-ul la photoshoot-uri pentru a ilustra mai bine tematica noii colectii.

-- Aveti o rochie speciala la care tineti cel mai mult? Dar un model special?

-- Toate modelele noastre au o semnificatie speciala si o poveste in spatele lor. Daca ar fi sa alegem, preferata noastra va fi intotdeauna cea mai noua rochie realizata. Incercam de fiecare data sa aducem noutate si inspiratie cu fiecare model creat.

-- Care a fost momentul in care ati simtit ca misiunea voastra este pe drumul cel bun? Ce simtiti cand vedeti ca sunt cautate creatiile voastre?

-- Am simtit satisfactie inca de la primele rochii care au prins contur din metri de culori si panglici, dar am vazut ca munca noastra este cu adevarat rasplatita in momentul in care am inceput sa primim un feedback pozitiv din partea publicului caruia ne adresam. Suntem emotionate de fiecare data cand aflam ca femeile aleg sa poarte Chotronette in momentele importante din viata lor.

-- Dive urbane?

-- Da. Diva urbana este femeia care stie sa isi poarte hainele, stie sa fie feminina, gratioasa si sa se faca remarcata.

-- Ce este frumusetea, Chotronette? Care este definitia rochiei perfecte? Cum ar trebui sa arate creatiile vestimentare pentru artistii dintr-o orchestra a culorilor?

-- Frumusetea Chotronette este libertatea de expresie a culorilor si formelor, un joc seducator de falduri si volane dantelate. Creatiile Chotronette pornesc dintr-un vis de-al nostru de a colora dincolo de liniile gri de care suntem inconjurati.

Va asteptam cu drag pe noul nostru site, www.chotronette.com. Ne puteti scrie oricand la adresa umbreluta.de.dantela@gmail.com.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi