Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Despre noi

Proiectul revistei GLARE s-a născut într-o zi în care ni s-a cerut un sfat despre alcătuirea unui top al Moldovei, lucru greu de făcut fiindcă ar fi trebuit să ne erijăm într-o instanţă de judecată a valorii.

Şi atunci, am găsit soluţia – le-am oferit tuturor posibilitatea de a se prezenta în faţa celui mai de temut critic – publicul!


Ca vehicule, am ales cuvântul scris şi imaginea, reunite sub sigla GLARE, ca blazon al valorii.


GLARE, prima revistă de business şi lifestyle din Moldova, îşi propune să rupă clişeele şi să abordeze personalităţi din toate domeniile, de la oameni de afaceri de suces, până la tineri actori, medici, artişti şi nu numai. În fiecare lună vă promitem interviuri cu nume cunoscute, oameni care au demonstrat că succesul este o chestiune de ambiţie, de muncă şi de know-how. Vă promitem şi reportaje din frumoasa Moldovă şi vă invităm să-i cunoaşteţi tradiţiile şi gastronomia. Specialistii noştri vă vor oferi idei şi soluţii din domeniul designului ambiental, sfaturi juridice şi din mediul de afaceri. Nu vor lipsi sfaturile pentru sănătate şi frumuseţe.


GLARE îşi doreşte a fi un spaţiu de întâlnire a valorii, o scenă pentru un spectacol în care toţi actorii au roluri principale.


GLARE este revista celor ce au dovedit că pot fi oricând garanţi ai succesului, dar şi a celor ce doresc să-şi rescrie mereu propria poveste. Inteligenţi, educaţi, serioşi, dinamici!
Prin nume, GLARE deja îşi atrage publicul. Este vorba despre oameni care au demonstrat că barierele sunt doar pentru alţii, că afacerile pot deveni un hobby şi că banii sunt doar un mijloc de a-ţi satisface orice capriciu!


Vino alături de echipa GLARE!
Arată-ţi valoarea!

sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi