Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Dezvoltare personala

Vino la Turneul Premian!

“20 de ani de acum inainte vei fi mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut. Iesi din zona ta de confort. Exploreaza. Viseaza. Descopera” -- Jodee Rich, CEO al People Browsr Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara si Chisinau! Participa, alaturi de Severin Sanzian, la maratonul cunoasterii si dezvoltarii personale. Vino la Turneul Premian si invata de la cei mai buni!

"Viata care ne traieste"

Pe 19 mai, Anatol Basarab, cunoscutul numerolog siparapsiholog, va sustine la Iasi o conferinta la care ne putem intalni cu propria noastra viata. El va incerca sa ne invete rostul intrebarilor in vaa fiecaruia si importanta raspunsurilor.

Ziceri -- O fapta buna & Daca taceai

Dr Dorel Schor este un scriitor umorist, gazetar si cronicar plastic israelian de limba romana. Este absolvent al Institutului de Medicina si Farmacie din Iasi din 1962. Medic specialist dermato-venerolog si sexolog. Este titularul unor rubrici (umor, aforisme, medicina, arta plastica) in publicatiile de limba romana din Israel – „Orient Expres”,„Ultima Ora”, "Expres Magazin" si "Minimum"(sub redactia lui Alexandru Mirodan).

"Miracolele se produc firesc, ca expresii a iubirii"

“Adevaratul miracol e iubirea care le inspira. In acest sens, tot ce vine din iubire este un miracol”
Discutia cu Cristian Munteanu a plecat de la o prezentare la o carte pe care am pus-o pe Facebook. Prezentarea era despre cartea “CURS DE MIRACOLE”, aparuta sub egida Foundation for Inner Peace. Am dorit sa aflam mai multe si l-am invitat la un dialog.

Modelarea excelentei individuale

John Grinder spunea despre Programarea neurolingvistica ca este: Studiul perfectiunii si modul in care o putem reproduce. Va propun un program special conceput pentru cei care doresc sa exerseze atitudinea de a fi perfomant: cea mai mare parte a timpului vom aplica tehnicile si metodele specifice, vom integra notiuni teoretice, totul intr-o maniera destinsa, nonformala in care jocul si surprizele au un loc rezervat.

Secretele succesului personal

Succesul...Ce este succesul? Cum pot sa am succes? Care sunt secretele atingerii succesului? Cum fac sau ce fac unii oameni de au succes? Pot avea si eu succes la fel ca ei? Acestea sunt doar o parte dintre intrebarile care ne apar in minte atunci cand ne gandim la succes. Fiecare dintre noi isi doreste succesul, fiecare dintre noi il intelege diferit. Unii asociaza succesul cu o pozitie sociala, altii cu o familie reusita iar altii cu marimea contului bancar.

Arta discursului - interviu cu Gabriela Zboiu, membru si trezorier al filialei Iasi a Toastmasters -- Clubul de Public Speaking si Leadership

Toastmasters este o organizatie internationala, care s-a infiintat in 1924. Scopul ei este de a oferi membrilor un cadru in care sa-si poata imbunatati abilitatile de Comunicare, de Public Speaking si de Leadership. Din 2011, activeaza si la Iasi o filiala, inscrisa de curand in circuitul international.

Ateliere Minus 26

Esti student sau ai terminat facultatea de curand? Iti propunem sa nu te lasi pe-o ureche si sa continui sa investesti in educatia ta.

Aripi deschise catre zbor

"… asa dormi", scria pe jumatatea mea de bilet pe care am primit-o la trainingul sustinut de psihologul Irina Subredu si oferit de Crilia, firma migalita cu drag de Crina Penteleychuk. Completarea am aflat-o de pe biletul Laurei, iar finalul era cel previzibil -- "Cum îti asterni asa dormi". Final ca întreg de sintagma, nu ca si înteles, pe care am început sa-l deslusesc ceva mai târziu.

"Nu devii copywriter, ci iti dai seama treptat ca asta ti se potriveste si ca zona asta isi sade cel mai bine" - de vorba cu Adriana Gaftoniuc si Oana Filip, doi traineri ambitiosi care au pus la punct primul curs de copywriteri din Iasi

347.602; 245.525. Nu, nu sunt numere de telefon, deci nu le cautati prefixele. Nici numere pentru Loto 6/49 nu sunt, asadar nu va incercati norocul. Dar puteti sa va provocati soarta folosindu-le daca va cautati un job de copywriter, meserie inscrisa in Nomenclatorul de joburi prin cele doua coduri. Jobul este relativ nou pe piata romaneasca si se extinde tot mai mult, are cautare, potential si aduce castiguri bune. Dar cum ajungi copywriter si mai ales unul cautat? Ne-au ajutat cu raspunsuri Adriana Gaftoniuc si Oana Filip, doi traineri ambitiosi care au pus la punct primul si cel mai tare curs de copywriteri din Iasi. Cine vrea sa invete cum sta treaba cu scrierea creativa si cui i-ar placea sa-si scrie propria reclama?

"Singura reteta pentru creativitate este de a ne da voie noua insine sa fim creativi" - dialog cu Nora Prutianu, trainer humans - PEOPLE ACADEMY , semnatarul scenariului pentru TrainsFORMATION, un training dedicat studentilor

"Cerinta fundamentala a zilelor noastre este indepartarea ignorantei, pentru ca astfel sa ne mutam atentia de la nevoia de la A AVEA, la A FI", spune Cristian Turcanu, autorul celebrului volum Arta de a Trai, un ghid de intelepciune practica pentru o viata linistita. Am discutat cu d-sa despre armonie, despre dragoste si a incercat sa aflam cum putem fi mai buni. Am incercat sa invatam cateva lectii de trezire a sufletului si, ceea ce este mai important, cum sa le aplicam pentru a atinge echilibrul interior.

"A avea sufletul treaz inseamna sa aduci Spiritul la conducere in fiinta ta" - dialog cu dl Cristian Turcanu, autorul celebrului volum "Arta de a Trai"

cristi turcanu

"Cerinta fundamentala a zilelor noastre este indepartarea ignorantei, pentru ca astfel sa ne mutam atentia de la nevoia de la A AVEA, la A FI", spune Cristian Turcanu, autorul celebrului volum Arta de a Trai, un ghid de intelepciune practica pentru o viata linistita. Am discutat cu d-sa despre armonie, despre dragoste si a incercat sa aflam cum putem fi mai buni. Am incercat sa invatam cateva lectii de trezire a sufletului si, ceea ce este mai important, cum sa le aplicam pentru a atinge echilibrul interior.

"Va doresc sa visati maret pentru ca veti ajunge sa traiti aceste vise" - dialog cu Tania Tita, antreprenor, autor & speaker motivational, o creatoare desavarsita de posibilitati nelimitate

tania tita

"Entuziasmul si optimistul ma definesc cu adevarat, am descoperit ca fericirea are chipul MEU, al TAU, al TUTUROR si am vrut sa dau mai departe ceea ce eu descopar si invat in fiecare zi"

Cum te vad ceilalti. Decalogul stimei de sine. Sfaturile Andreei - text de Andreea Marc, Specialist in Comunicare si Relatii Publice

Oare ce spun cei din jur despre mine? Ne place sau nu, imaginea pe care o au cei din jur despre noi nu corespunde mereu cu ceea ce credem noi despre noi insine. Daca e mai buna, e OK. Dar ce ne facem cand noi ne credem super, iar cei din jur susotesc, zambesc rautacios si fac comentarii acide pe seama noastra?

"Succesul este o calatorie, nu o destinatie"

In ultima perioada se vorbeste foarte mult despre dezvoltarea personala, un domeniu aflat la inceput de drum. Au inceput sa apara carti prin librarii, au loc seminarii pe astfel de teme si totusi nu cunoastem foarte multe. Despre acest lucru am discutat cu dl Iulian Lita, initiatorul proiectului http://www.cheiasuccesului.ro/. Este vorba despre un proiect de dezvoltare personala al carui scop principal este acela de a oferi tuturor celor pasionati de acest domeniu resurse si informatii utile pentru a-i ajuta sa descopere cheia succesului, in toate domeniile importante ale vietii.

"Faptul ca tac nu inseamna ca nu ma gandesc la tine" - Clara Toma, directorul Editurii Ascendent, Bucuresti

Auzim de multe ori aceste vorbe, cu toata gama lor de nuante si variante. Sunt vorbe menite a ne asigura ca tacerea indreptata catre noi nu echivaleaza cu lipsa de ganduri ori de sentimente a celuilalt fata de noi. Si cu toate astea, primind de la cineva drag aceste cuvinte menite a ma linisti, am constatat cu surprindere ca mesajul transmis de ele a produs in mine o stare mai echivoca decat insasi tacerea. Echivocul starii m-a facut sa purced la clarificare.

"A te cunoaste cu adevarat inseamna a-ti da dreptul sa inveti despre tine" - dialog cu Clara Toma, specialist in comunicare, directorul Editurii Ascendent Bucuresti

"Toata viata noastra este o suita de lectii puse in fata noastra de Divinitate ca sa invatam despre noi, sa ne cunostem. Autocunoasterea nu inseamna (doar) sa citesti carti si sa mergi la cursuri care iti prezinta diverse metode. Clara Toma este doar numele pe care il port eu. Iar eu sunt cea care aleg sa devin, in fiecare zi."

sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi