Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Dezvoltare personala

Vino la Turneul Premian!

“20 de ani de acum inainte vei fi mai dezamagit de lucrurile pe care nu le-ai facut. Iesi din zona ta de confort. Exploreaza. Viseaza. Descopera” -- Jodee Rich, CEO al People Browsr Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara si Chisinau! Participa, alaturi de Severin Sanzian, la maratonul cunoasterii si dezvoltarii personale. Vino la Turneul Premian si invata de la cei mai buni!

Analizezi vanzarile pe care le realizezi si iti doresti mai mult de atat, chiar in conditiile economiei noastre? Privesti indelung grafice si articole pe Internet cum sa dezvolti vanzarile per client? Afli de la prieteni sau din on-line despre alte companii care isi cresc vanzarile mult mai repede decât compania pe care o reprezinti?

Stii ca media cresterii competentelor clientilor nostri este de 36,48% la vanzari si 68,43% la management? De aceea am creat un training 100% inovativ, deschis pentru toti, in care vei invata:  • Ce puncte trebuie sa urmaresti pentru a finaliza o vanzare - Psihologia dorintelor clientului;

  • Cum sa transformi mai multe contacte noi in clienti - Imbunatatirea conversiunii contactelor in clienti;

  • Cum sa maresti numarul de tranzactii facute de un client;

  • Cum sa constientizezi clientul de valoarea adaugata care o aduc serviciile sau produsele tale;

  • Cand sa vorbesti despre beneficii, avantaje sau caracteristici.

De ce sa participi?

Inovatia trainingului consta in participarea la 6 simulari de vanzari. Astfel, dupa fiecare simulare participantul va primi feed-back din partea trainerului care ii va spune ce a facut bine si ce trebuie sa imbunatateasca. Dupa 15 zile de la participare, partipantul va primi un raport de evaluare a cunostintelor de vanzari si i se va oferi follow-up pe o perioada de 3 luni. Programul de training are un continut de 70% practica si 30% teorie, cu jocuri de rol filmate si inregistrate sau filme pentru exemple “ASA DA!”.

“Ne place sa ajutam clientii nostri sa creasca sanatos si sa fim rasplatiti pentru asta! Prin intermediul acestui training vrem ca participantii sa obtina mai multe rezultate sanatoase (energie), mai rapid (timp) și cu bugete mai mici (bani),  a declarat trainerul Severin Sanzianu.

De ce Turneul Premian?

Te intrebi cum este acest training Vanzari de Valoare Mare diferit de alte training-uri din Romania?
Acceseaza site-ul nostru www.premian.ro sau Brosura Training Vanzari de Valoare Mare pentru a afla beneficiile acestui Training | Vanzări de Valoare Mare, in functie de punctele cheie care le urmaresti - financiar, timp, lipsa stres, fericire.

Despre Premian

Premian este o companie dinamica si creativa care poate furniza programe de team building complexe si pline de adrenalina, coaching, training și assessment pentru echipele de management si vânzări din 5+ industrii din domenii variate: distributie, IT, retail, productie, consultanta si organizatii non-guvernamentale.

Oferim clientilor programe de instruire profesionala naturale si practice, bazate pe idei implementabile, cursuri bazate pe principiile de educatie ale adultilor, respectiv  un instrument de formare profesionala personalizat pe nevoile clientului. De aceea solutiile folosite de noi evita consumul de timp, sunt eficiente, astfel incat sa aduca clientului rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

Un sistem eficient de training este cel care dezvolta oamenii in sincron cu viziunea, misiunea si valorile unei organizatii. Tratam provocarile cu care se confrunta clientii ca si cum ar fi ale noastre. Astfel, ajutam clientii nostri sa creasca sanatos si suntem rasplatiti pentru asta.

Turneul se va desfasura in perioadele 19-20-21 septembrie Bucuresti, 26-27-28 septembrie Iasi, 24-25-26 octombrie Cluj, 30 octombrie-1-2 noiembrie Timisoara si 7-8-9 noiembrie Chisinau,  se va desfasura turneul Premian Training | Vanzari de Valoare Mare, un training de 3 zile dedicat managerilor, agentilor, freelancerilor si  persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de vanzari.

Contact:
larisa@premian.ro | +40 729 033 300


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi