Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Diaspora

As vrea sa vina iar Craciunul…

Traiesc intr-o societate in care Craciunul este comercializat la extrem, iar cantecele de Craciun, mai mult despre Santa Claus si renii sai decat despre "Joy to the World, The Lord has come (Bucurie in lume, Domnul a venit)" sunt ascultate in mall-urile si magazinele pline.

Anul acesta am vrut insa sa simt mai mult din bucuria sarbatorii si mai putin din stresul si goana dupa cadouri. M-am bucurat din plin de decoratiile cu multe luminite ale vecinilor, de bradul impodobit, am facut prajiturele si cozonac toata saptamana de dinaintea Craciunului (retete aici: http://mihaelapd.blogspot.ro) si am incercat sa fac o mica bucurie unor copii, iar ziua de Craciun am petrecut-o cu mica mea familie si prieteni dragi.

Am simtit din plin Craciunul, chiar si fara zapada, si acum trebuie sa astept inca un an pentru altul.
Printre cunostinte sunt si cateva persoane care au crescut in tari comuniste, Ucraina si Albania, si am aflat cu mare surprindere cum comunismul a reusit sa distruga ceea ce stim noi despre Craciun. Cadouri aduce cineva de Anul Nou iar bradul de Craciun este cumva uitat. Si atunci am simtit o bucurie aparte. Am simtit ca am fost si sunt binecuvantata. Ca Mosul care mi-a adus cadouri cand am fost copil, fara costum rosu, cam peticit si cu cizme de cauciuc si cu sacul nu foarte plin, a venit de Craciun. Ca am ascultat in fiecare an Steaua care se canta la noi in sat despre nasterea Domnului, langa bradul cu luminite, iar in Romania, dupa ’89, Mos Gerila a fost uitat repede si fara regrete.

Sa nu uitam Craciunul, iar daca “ne-a facut mai buni”, sa pastram bunatatea in tot cursul anului si sa Il sarbatorim anul viitor din nou pe Isus, care s-a nascut pentru noi.

Steaua spre rasarit straluceste,
Steaua Imparatului se iveste.
Steaua cu raze mari lumineaza
Sfanta Nastere adevereaza.
Ca s-a nascut astazi Cel Preavesnic,
Mesia Cristos Cel Preaputernic.
Din Fecioara Maria curata
Astazi este lumea bucurata.
Aducandu-i aur, smirna si tamaie,
Darul lui Cristos, ca sa-L mangaie.
Trei crai de la rasarit,
La-nchinare au venit.
Si au mers precum citim,
Pana la Ierusalim.
Acolo cand au ajuns,
Steaua lor li s-a ascuns.
Culca-Te Imparat Ceresc,
In salas dobitocesc,
Culca-Te pe fan uscat,
De ingeri inconjurat.
Magii Te vor lauda,
Si marire Iti vor da.
Marire in Cel de Sus,
Si pace pa'n la apus.

La multi ani! Bucurati-va!

Cu MihaelaPesa Dascalu puteti sta de vorba si aici, unde va asteapta multe bunatati delicioase: http://mihaelapd.blogspot.ro


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi