Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Diaspora

Parada Inaugurala de la Washington DC

Comitetul de Inaugurare Prezidential (PIC) a anuntat ieri, 14 ianuarie, noi detalii despre parada inaugurala, care va avea loc, in 21 ianuarie 2013, la Washington D.C. PIC a anuntat, de asemenea, numele crainicilor care vor comenta parada inaugurala.

Parada va include opt care alegorice personalizate, comandate de PIC pentru parada. Patru dintre acestea vor reprezenta familiile presedintelui si vice-presedintelui, si statele lor de origine, iar celelalte patru vor onora progresele extraordinare pe care le-a facut SUA ca natiune.

Primul car alegoric reprezinta statul Hawaii, locul de nastere al presedintelui Obama si reprezinta un vulcan, modelat dupa faimosul vulcan Diamond Head.

Cel de-al doilea reprezinta statul Illinois, locul de nastere al Primei Doamne Michelle Obama. Este decorat cu steaguri americane si contine o panorama a Capitoliului.

A treia platformareprezinta statul Pennsylvania, locul de nastere al vicepresedintelui Joe Bidensi include o replica a „Liberty Bell”, precum si emblema oficiala a statului Pennsylvania.

Platforma statului Delaware este cea de a patra, care isi va face aparitia in timpul paradei din 21 ianuarie. Platforma este dedicata doamnei Dr. Jill Biden, sotia vice-presedintelui Joe Biden si include o replica a statului ei de origine „Capitol Bell Tower”.

Urmatorul car alegoric este deidicat lui Martin Luther King, Jr. Contine o imagine a disidentului Dr. King si o reprezentare a unui citat celebru al acestuia: "din muntele disperarii se naste o piatra a sperantei."

Urmatoarea platforma este dedicata miscarilor pentru drepturile civile din SUA. Imaginile reprezentate includ imigratia, femeile, LGBT (diversitatea identitatilor sexuale), drepturile civile si drepturile de munca. Platforma include, de asemenea, un citat a lui Martin Luther King "Arcul universului moral este lung, dar se indoaie pentru dreptate."

Platforma „US Armed Forces” este penultima. Dedicata aviatorilor, platforma va aduce un tribut tinerilor curajosi din aviatia militara a Statelor Unite. Carul alegoric este decorat cu un model P-51 Mustang.

Ultima platforma va contine tema inaugurala "Our People, Our Future”si este dedicata poporului american. Platforma va fi reprezentata de cativa cetateni, participanti la„National Day of Service”.

PIC a lansat un videoclip cu imagini din spatele scenei, respectiv cu oamenii care construiesc aceste care alegorice, muncitorii de la compania Hargrove, Inc.

http://www.youtube.com/watch?v=H_13FeyJbQg&feature=youtu.be


PIC a anuntat, de asemenea, numele crainicilor care vor comenta parada inaugurala. Charles Brotman, un crainic veteran, care a prezentat alte 14 parade de inaugurare prezidentiale, va conduce un grup comentatori si diverse personalitati locale. Vocea lui Brotman a fost audiata la paradele de inaugurareincepând din 1957. Anul acesta el va comenta din Lafayette Park, pentru observatorii paradei de la acea locatie. Crainicii vor lucra, de asemenea, din alte sase locatii suplimentare, situate de-a lungul traseului paradei, pe Pennsylvania Avenue.

Alaturi de Brotman vor fi: Bob Madigan din Silver Spring, Maryland, SUA; Renee Carol Eubanks de la Hollywood, Florida; Jim Bohannon din Montgomery Village, Maryland; Christine E. Brennan de la Washington, DC; Robert D. Goldwater din White Plains, New York si crainicii militari de la Joint Task Force - National Capital Region (JTF-NCR).

Simona Botezan estejurnalist acreditat de Senat Media Gallery; Joint Congressional Committee on Inaugural Ceremonies si Presidential Inaugural Committee 2013


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi