Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Familie si sanatate

Fii suporterul lui Andrei Popa!

Vineri, 28 septembrie 2012, incepand cu ora 20, pe terenul multifunctional recent inaugurat langa Hotelul Sport din Iasi se va desfasura un meci caritabil dintre fostele glorii ale Politehnicii Iasi si reprezentantii suporterilor.
Evenimentul este organizat de Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi (ASEI), cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi (DJST) cu scopul de a strange fonduri pentru Andrei Popa, un elev de 17 ani de la Liceul "Vasile Alecsandri", care are mari probleme de sanatate. In septembrie, el si-a fracturat coloana vertebrala in orele de pregatire de dinaintea Gfest, un festival de muzica si dans.

In meciul caritabil se vor confrunta fostele glorii ale echipei Politehnica Iasi -- Danut Munteanu, Daniel Zafiris, Adrian Dobrea, Adrian Cotan, Dorel Stafie, Adrian Ambrosie, Catalin Abalasei, Mircea Ursu, Ioan Bucu, Benone Dohot si Ciprian Paraschiv, unul dintre capitanii echipei, actualmente seful DJTS si lector la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi.

Printre invitati vor fi Florin Prunea si Liviu Ciubotariu. Arbitru: Adrian Kereszy.

Am stat de vorba despre evenimentul caritabil cu Ciprian Paraschiv, el insusi un sustinator al multor cauze. Dupa Swimathon, il regasim acum in actiunile dedicate lui Andrei Popa.

-- Cum te-ai decis sa sustii aceasta cauza?

-- La Gfest, un festival dedicat, am participat cu dorinta de a-l vedea pe Cristian Minculescu cantand pentru ultima oara cu trupa Iris in fata iesenilor. Atunci am auzit de Andrei si de teribilul ghinion pe care l-a avut. Ulterior, la o discutie cu Sergiu Melinte (presedintele ASEI, din punctul de vedere al partii organizatorice – n.r.), ne-am propus sa vedem ce putem face pentru a-l sustine si astfel ne-a venit ideea de a organiza acest meci caritabil. Un meci ce se va desfasura din suflet si pentru suflet

-- Cum stai cu pregatirile pentru meciul de vineri?

-- Din punctul de vedere al laturii organizatorice, am incercat sa creez conditiile optime ca un astfel de meci sa fie pe placul iesenilor care vor dori sa vina sa doneze pentru Andrei: se va juca pe recentul teren inaugurat de noi cu ajutorul fondurilor europene, vineri 28 septembrie de la ora 20, in nocturna. Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi se poate mandri cu un istoric de succes al
evenimentelor caritabile. De aceea suntem increzatori ca vineri, alaturi de cati mai
multi ieseni, vom reusi sa-i redam speranta lui Andrei!

-- Cum a raspuns echipa ta?

-- Fostii mei coechiperi au raspuns cu entuziasm de a veni si juca pentru Andrei. Eu si Florin Prunea vom juca insa in echipa suporterilor, pentru a incerca sa echilibram putin balanta. As mai preciza faptul ca pe teren se va afla si Florin Cojoc, castigatorul probei de saritura in lungime la Campionatul European Paralimpic fiind un foarte bun jucator de fotbal.
Meciul caritabil este organizat de ASEI (Asociatia Suporterilor de Elita din Iasi) cu sprijinul DJST (Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi). Parteneri: Fundatia Comunitara Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Primaria Iasi, Consiliul Judetean Iasi.

Donatii se pot face si in conturile in lei si euro deschise la BRD, RO21BRDE240SV08657762400 si RO50BRDE240SV18502682400, pe numele tatalui, Sergiu Popa.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi