Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Familie si sanatate

Prima scoala de aromaterapie si-a deschis portile la Iasi

Înfiintata la initiativa psihologului Cornelia Decu Chaumont, Scoala "Aroma Armony" a lansat ieri un proiect de ajutor tuturor iesenilor – "Traieste o viata în armonie" --, proiect ce va reuni o serie de cursuri si de servicii medicale.

Ceaiurile aromate şi mierea îmbunătăţită cu uleiuri  esenţiale, numai bune pentru un răsfăţ într-o zi friguroasă de toamnă, au făcut deliciul întâlnirii de ieri, pe care sfaturile specialiştilor au transformat-o într-un regal de sănătate.

Cornelia Decu Chaumont a început studiul aromaterapiei în urmă cu vreo 8 ani, într-o veche fabrică de uleiuri esenţiale din Apt (sudul Franţei). Distileria a fost înfiinţată în anul 1789 şi funcţionează foarte bine. Acolo am început primele cursuri care mi-au transformat pasiunea în meserie”, am aflat de la fondatorul Şcolii “Aroma Armony”. Au urmat specializări multiple fiindcă lucrul cu sănătatea nu este o joacă şi fiecare detaliu contează.La un moment dat, am dorit să ştiu mult mai mult şi să fac performanţă. M-am înscris la Facultatea Liberă de Medicină Naturală şi Etnomedicină din Paris, unde l-am avut ca profesor pe Pierre Francome, un reputat aromaterapeut”, am aflat de la Cornelia Decu Chaumont.

Revenit în România, specialistul în aromaterapie a ales Iaşul pentru a deschide prima şcoală cu acest specific din ţară. „Eu sunt pietreancă, dar Iaşul mă atrage foarte mult. Are o energie specială, iar oamenii sunt deschişi la terapiile pe care le propunem. În fapt, ne dorim cu toţii o stare de sănătate foarte bună şi ne punem toată priceperea în acest lucru”, a mai spus specialistul în aromaterapie.

După prezentarea proiectului ştiinţific şi educativ, Cornelia Decu Chaumont i-a invitat pe toţi specialiştii care doresc o viaţă în echilibru să participe la programul şcolii. „Împreună vom reuşi să consolidăm un curent pozitiv, pentru a trăi într-adevăr o viaţă în armonie”.

Printre cursanţii Şcolii “Aroma Armony” se numără deja medici, psiholog, farmacişti, specialişti în nutriţie. Programul de formare este foarte important. Propunem cursuri de aromaterapie, de Emotional Freeedom Technic şi pentru Terapia florală Bach”, a completat Cornelia Decu Chaumont, adăugând că următorul pas vor fi seminariile pe care le va susţine în şcoli şi universităţi, pentru a-i învăţa pe tineri principiile unei vieţi sănătoase şi în armonie.
Pe Cornelia Decu Chaumont o veti intalni si aici: www.aromaarmony.ro.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi