Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Familie si sanatate

Aromaterapia stiintifica -- aplicatii in demersul terapeutic si educational

Pentru 12 iunie, Universitatea "Petre Andrei" din Iasi propune un work-shop inedit. Cu ajutorul a doi specialisti, vom putea descifra tainele aromaterapiei, o stiinta veche, dar prea putin cunoscuta si aplicata in Romania.

Demersul isi propune familiarizarea psihologilor si psihoterapeutilor din Romania cu utilizarea aromaterapiei in sustinerea si eficientizarea demersului terapeutic si educational. Gazdele evenimentului vor fi Camelia Soponaru (psiholog clinician principal) si Cornelia Decu Chaumont (aromaterapeut, psiholog clinician).

Pe tot parcursul intalnirii participantii vor afla amanunte despre Istoricul aromaterapiei, despre Valentele benefice ale aromaterapiei si vor invata cum se folosesc uleiurile esentiale pentru a avea o sanatate buna. Workshopul isi propune sa prezinte paleta de uleiuri esentiale in terapia sistemului nervos central. Se va discuta despre proprietatile chimice ale uleiurilor esentiale si efectele lor in interactiunea cu omul si se vor prezenta si afectiunilecare pot fi tratate cu ajutorul aromaterapiei.

"Uleiurile sunt chintesenta plantelor. Este darul lor pentru noi toti. Cel mai impresionant efect al lor este armonizarea sistemului nervos central. In afara de doamnele insarcinate, copiii de pana la trei ani si persoanele cu antecedente epileptice, toata lumea le poate consuma. Cum se folosesc? In masaje, pot fi inghitite sau pur si simplu mirosite. Efectul este miraculos. Trebuie avut grija totusi si trebuie aplicate numai la sfatul specialistului", ne-a spus dna Cornelia Decu Chaumont. Aromaterapia este o stiinta foarte cunoscuta si aplicata in multe tari, insa in Romania suntem la inceput de drum.

La intalnire sunt asteptati psihologi, psihoterapeuti, medici, asistenti medicali si toti cei care doresc sa aprofundeze studiul aromaterapiei.

Cei care doresc sa se inscrie pot primi amanunte de la asist. drd. Iulian Negulescu - tel. 0721704207 / 0746612400, iuliannegulescu@yahoo.com.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi