Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Familie si sanatate

Gala "MODELE FEMININE" - Editia a II-a 2014

Ziua Femeii este sarbatorita la Iasi printr-o gala de curaj, ambitie si incredere. Deputatul Cristina NICHITA impreuna cu Organizatia de Femei a Partidului Social Democrat va invita sa sustineti valorile si modelele feminine care s-au remarcat in societate, joi, 6 martie, de la ora 17.00 la Hotel Unirea, Sala Al.I.Cuza.

Gala “Modele Feminine” promoveaza valorile, recunoaste meritele femeilor din Iasi si premiaza persoanele care sunt  modele in domeniile lor de activitate sau care au oferit de-a lungul vietii si carierei profesionale la fel de mult societatii, precum si-au oferit lor sau familiilor lor.

Cele 10 modele sunt premiate conform urmatoarelor sectiuni, in functie de activitatea lor in societate:

Mama
Cadru didactic
Doctor
Antreprenor economie sociala
Pensionar. O viata in sprijinul semenilor
Elev Model
Jurnalist social
Tanar amabasador al Iasului


In plus va fi oferit Premiul Special pentru “activitatea in ONG”, un simbol al eforturilor depuse in protejarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati.

Evenimentul va fi deschis de corul de copii “Luceafarul”, urmat de un spectacol de dans oferit de Opera Romana din Iasi si un recital deosebit la vioara al Malinei Ciobanu.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi