Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Familie si sanatate

Vindecati-va vederea!

Luna noiembrie aduce la Iasi cateva evenimente interesante in domeniul sanatatii si starii de bine. Specialisul Ioan Haiduc, doctor in medicina alternativa, va organiza doua cursuri: Energia universala si Managementul vederii.

„In 2000 eram dependent de ochelari (+1.5), iar medicii mi-au recomandat marirea cu inca o dioptrie a ochelarilor. Cu ochelari, parca se rupsese ceva in mine.

Nu stiam ce era si nu putea nimeni sa-mi explice acest lucru.
Am observat ca purtand ochelari capacitatile mele fizice si psihice erau  mai limitate decat inainte, si, in consecinta, scopurile mele viitoare, visurile mele, care depind de o buna vedere, au trebuit sa fie diminuate si adaptate la ceea ce
puteam sa fac.Timp de 10 ani am urmat diverse cursuri: energie universala, tehnica radianta, qigong, reiki, invatatura tibetana, invataturi privind iluminarea etc. Am urmat cursuri in Germania, Olanda, Thailanda, Australia si Sri Lanka.

Am studiat cu mari maestri chinezi, japonezi, tibetani, dar si cu renumiti oameni de stiinta, laureati ai Premiului Nobel pentru realizarile lor in domenii ca: biofizica, medicina informativa.  Am studiat mult atat medicina orientala cat si unele realizari ale medicinei alopate (occidentale).

Stiam ca fara creatie, fara un scop realizat, viata nu are sens. Nu m-am impacat deloc cu aceasta stare si am inceput studiile si cercetarile, ajungand astfel la invataturile medicinei traditionale chineze, tibetane, japoneze, vietnameze, coreane, peruane, arborigene.In baza acestora si a experientei si incurajarilor altora in domeniul imbunatatirii vederii,  am elaborat „Programul de Recastigare si Mentinere a Vederii Naturale”- RMVN pe scurt. Aplicand acest program, in ianuarie 2009, am reusit in numai 3 saptamani, sa scap de ochelari”, spune Ioan Haiduc.

La cursuri sunt asteptate persoane cu vedere perfecta, care doresc, in viitor,  sa si-o mentina, persoane cu afectiuni ale sistemului vizual, oftalmologi si optometristi.

Dr Ioan Haiduc va prezenta terapia holistica  a vederii, meridianele energetice, activarea chakrelor; tehnici de echilibrare energetica a intregului corp; tehnici de relaxare, coordonare, focusare a sistemului vizual, reducere a stresului, EFT; tehnici de energizare a sistemului vizual, qigong, shiatsu, energie universal, presopunctura, EFT; hipnoza, meditatia, vizualizarea, noesiterapia - puterea gandului si a afirmatiilor pozitive constiente.

Mai multe pe www.managementulvederii.ro

Inscrieri: 0766256769, 0735547072, sandycopou@gmail.com  si la 0729924293, managementulvederii@gmail.com

http://managementulvederii.ro/beneficiari/


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi