Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Familie si sanatate

Prajituri pentru diabetici. Sanatatea este dulce!

Fiecare dintre noi a evadat macar o data in viata din tavalugul rutinei si si-a spus: trebuie sa schimb ceva la mine, in existenta mea, in inima mea. Simt nevoia de nou, de schimbare, simt dorinta de a merge pe alt drum. Cei mai multi, insa, nu au avut curajul de a merge pana la capat. Si-au innabusit dorinta in obisnuinta si au calcat aceleasi poteci batatorite, de teama de a nu esua. Ca si ei, am urmat adesea acest tipar, cedand tentatiei de a ramane in zona de confort oferita de lucrurile cunoscute, in detrimentul riscului presupus de orice cale noua.

Anul acesta insa, mi-am cercetat sufletul, mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat. Am nevoie de o schimbare majora in viata mea dar, mai important, am nevoie sa fac ceva ce-mi place cu adevarat. Iar ideea, trimisa parca la un semnal divin, nu a intarziat sa apara. Asa s-a nascut, practic peste noapte, prima cofetarie pentru diabetici din Iasi -- https://www.facebook.com/CofetariaPentruDiabeticiIasi?fref=ts

 

Mai mult decat o afacere, mai mult decat un simplu loc in care se vand, deocamdata on-line, prajituri. Un proiect de suflet in care mi-am pus toata increderea, toata speranta si toata energia.

Fara nici o legatura cu munca mea de pana atunci, fara prea mare experienta, decat cea dobandita in propria-mi bucatarie, dar cu mult entuziasm, am inceput sa caut ingrediente speciale, sa adaptez retete si sa experimentez. Azi o prajitura, maine un fursec, un tort, un chec sau o briosa cu crema, toate dupa retete de casa, din faina integrala, oua, unt, fructe, ciocolata si frisca naturala. Si, bineinteles, fara zahar.

Locul acestuia a fost luat de un indulcitor natural, 100% sigur pentru diabetici si pentru orice persoana care si-a propus sa traiasca mai mult si sa manance mai sanatos. Un indulcitor obtinut prin macerarea coceanului de porumb in otet de mere, cu indice glicemic de numai 7, fata de 70 cat are zaharul, si cu un gust identic cu al acestuia din urma.

Deliciile pot fi vazute aici: https://www.facebook.com/CofetariaPentruDiabeticiIasi?fref=ts
Fiecare poveste, cu happy-end sau cu un sfarsit mai putin placut, are si un inceput. Acesta a fost inceputul nostru, al celor de Cofetaria pentru diabetici. Daca acest proiect va avea o viata lunga si va fi un succes depinde numai de voi. Lasati-va cuceriti de un dulce pentru sufletul vostru. Fara zahar!


1

Comentarii:1


1# Scris de

elena

in data de:

09/12/2013 11:36

felicitari ptr.ce faceti


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando scoala de astrologie fidelia pechora tulip vox iasi internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi