Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Familie si sanatate

Festivalul TIARA

De ziua indragostitilor Complexul Hotelier Ciric organizeaza cea de-a IX ľa editie a Festivalului TIARA

În fiecare an Complexul Hotelier Ciric pregăteste o petrecere plină de surprize pentru toti îndrăgostitii care vor să îsi serbeze bucuria.

Petrecerea va fi animată de Formatia Versus, alături de DJ Cătălin Popescu.

Invitat special solista de muzică populară Vasilica Nastase.
Parada  rochiilor de mireasă va fi sustinută de  catre Bridal House iar ce a costumelor de miri de catre Seroussi.

Momentele  de dans  artistic vor fi oferite de ansamblul Coconite.  Deasemenea, veti putea participa la o tombolă cu multe premii printre care o excursie la Paris, un weekend la mare, o plimbare cu caleasca , cazare si cină romantică la Complex Hotelier Ciric, torturi si alte surprize, momente ce vor face ca seara să fie cu totul deosebită. 

În cadrul petrecerii puteti admira expozitia de patiserie, artă culinară, degustări de vinuri, expozitie de decoratiuni si aranjamente, fotografii, dar si o prezentare a dansurilor de societate.

Romantism într-un ambient plăcut, desăvârsit de natură la numai 95 lei/persoană poate fi cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiţilor.

Pentru detalii si rezervări ne puteti contacta la tel: 0732 003939/ 0232 272372 sau la adresa de mail: office@ciric.ro, www.ciric.ro.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi