Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Familie si sanatate

Invata sa traiesti sanatos -- Delicii raw vegan

Pe 7 octombrie 2012, la Ring Grand Hotel din Bucuresti a avut loc a cincea editie nationala a Targului Raw Generation®, primul din Romania care promoveaza alimentatia "raw food".

Primele patru editii au avut un mare succes, aratand inca o data profesionalismul organizatorului -- Ligia Pop, Raw Chef, YouTube Next Chef. Ligia este ai autor de carte, ea semnand pana acum trei volume despre raw food, "Retete Vegane Fara Foc", "Deserturi Pentru Parinti si Copii Sanatosi" si "Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie". Ligia este si gazda show-ului "Ligia's Kitchen®".

La targ au avut loc prezentari despre raw food, degustari de produse, demonstratii culinare si workshopuri. Foarte apreciate au fost algele oferite de magazinul Via Naturalia din Iasi, la fel si cuscusul, motiv pentru care in scurt timp vom avea la dispozitie o varietate de retete din bucataria tunisian si marocana (http://vianaturalia.ro/retete/).

Prin acest targ, Ligia Pop (www.ligiapop.com) si-a dorit sa promoveze un stil de viata sanatos. "Prin raw food consumam un procent cat mai mare de alimente vegetale in stare cruda, neprocesate termic, pe langa mancare gatita vegetariana. Cand spunem gatit, ne referim la preparatul cat mai lent al alimentelor la cuptor, la aburi sau in slow cooker, fara prajeli, rantasuri si alte alte procedee care pot schimba calitatile cruditatilor in otravuri", ne-a spus Ligia.

Atmosfera fost foarte frumoasa, colorata cu multe cereale incoltite in aparate specializate, si parfumata de sapunuri si crème "bio". Oferta a inclus si multe produse de curatat bio, dar si produse gatite special de restaurante si patiserii raw vegan din Bucuresti.

Am gustat o salata din germeni de varza rosie, germeni de brocoli si germeni de grau, un "hamburger"din doua felii de rosie trecute prin susan si deshidratate, umplut cu humus. Mi-am alintat gustul cu cateva ciupercute umplute cu "branzica" din migdale (delicioase), apoi mi-am ales un desert savuros -- o budica de fructe, apa psilium si fructe cu miere.

E fantastic cum dintr-o data omenirea se trezeste si fara prea mult foc, si fara proteina animala face mancare sanatoasa si buna. Bine ar fi daca si la Iasi s-ar deschide un astfel de targ pentru ca este important sa invatam sa mancam sanatos!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando scoala de astrologie fidelia pechora tulip vox iasi internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi