Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Gastronomie

Bulz & Blues -- Iesenii sarbatoresc cu Jamie Oliver Food Revolution Day

Pe 17 mai 2013, ora 17:00, la Clubul de Agremenent Hamak, iesenii sarbatoresc a doua editie Food Revolution Day by Jamie Oliver in stil local, cu bulz si blues.

Evenimentul are loc la nivel global, pe 17 mai 2013, si a fost initiat de faimosul chef Jamie Oliver, cu scopul de a aduna laolalta comunitati de oameni care sa petreaca timp impreuna, invatand despre  importanta mancarii sanatoase intr-un cadru perfect.

”Este un eveniment al comunitatii locale si incurajam implicarea a cat mai multor ieseni, atat prin participare, cat si prin sponsorizare. Ne dorim sa facem din Bulz & Blues un festival anual in care sa sarbatorim Food Revolution Day cu mancare sanatoasa, muzica buna si zambetul pe buze. Iasul are nevoie de astfel de evenimente si ne bucuram ca pana acum oamenii reactioneaza foarte bine la conceptul propus de noi”, declara Andreea Marc, organizator Bulz & Blues.

Guest Cook la Bulz & Blues este Marius Tudosiei de la Bacania Veche din Bucuresti, care va filma emisiunea ”Sanatatea in bucate” in cadrul evenimentului si va transmite national cum sarbatoreste comunitatea ieseana Food Revolution Day.
La eveniment vor participa si bloggerii culinari locali, care vor gati pentru cei prezenti: Adelicii, Alice
Ciobanu – Din bucataria albinutei, Dana Burlacu – Prajiturici si alte dulciuri, Elena Padurariu – LouLou Bakery.

La capitolul gastronomie, va fi prezent si Bogdan Panache de la Vivo – Fusion Street Food, care
va gati burgeri deliciosi, Alexandrina Vita de la Cupcake Me, care ne va indulci seara cu faimoasele
cupcakes, Grupul de Firme Panifcom, care va asigura painea pentru toate preparatele din aceasta seara si Ilvas, care va oferi produsele lactate pentru gatit. Momentele culinare vor fi asezonate de Gramma Wines, care ne va rasfata papilele gustative cu cele trei vinuri albe proaspat lansate pe piata: Epic, Liric si Dramatic.

La capitolul muzica, Hamak va rasuna de notele muzicale ale lui Sir Blues, Vali Racila, si ale formatiilor Soul Serenade si Her Funky Subjects, care ne vor incanta cu momente de blues.
Evenimentul mai este sustinut de Icar Tours, care va asigura transportul participantilor, de Hostis
Telecom, Panovision, Moldotrans Auto si Giraffic.

Pretul unui bilet este de 30 lei/persoana si include transportul dus-intors, 1 cupcake, 1 pahar de suc, 1 pahar de vin, 1 portie de bulz, participarea la tombola si accesul la eveniment. Biletele pot fi procurate de la Librariile Carturesti Palas si Iulius Mall, de la agentia de turism Icar Tours si de la organizatori.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, accesati site-ul www.bulzandblues.ro si pagina de
Facebook a evenimentului la www.facebook.com/bulzandblues.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi