Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Gastronomie

Briose cu dulceata si cacao

Pe Alice o cunoasteti deja Este un cunoscut food-blogger ieean, a sustinut multe campanii dedicate copiilor, ne vorbeste mereu despre bunatatile cu care ne putem rasfata si, mai ales ne invata cum sa le preparam.

Pentru ca este duminica, Alice Ciobanu, sau AliceAlbinutza, asacum este ea cunoscuta in mediul online (http://alice-albinutza.blogspot.ro/) ne-a pregatit briose. Daaa, BRIOSE!

Avem nevoie doar de:
o cana zahar
1/2 cana ulei
o cana apa
2 cani faina
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
2 linguri cacao
2 linguri fulgi de nuca de cosos
2-3 linguri dulceata de gutui sau
2-3 linguri marmelada de struguri

Cum facem? Simplu! Intr-un bol punem apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si faina. Mixam pana la omogenizare completa. Apoi  luam o jumatate din compozitie si o punem in alt bol. In una din ele vom pune dulceata si amestecam bine de tot.

In cealalta compozitite punem cacao si fulgii de cocos. Cu lingura punem in hartiutele de muffins pregatite, sau in formele de briose unse cu ulei, o lingura din compozitia alba cu dulceata si o lingura din compozitia cu cacao. Cu varful unui bat pentru frigaruie, amestecam putin in cele doua compozitii. Dam la cuptor, la foc mediu 30-35 minute, pana ce suprafata devine ferma. Facem testul cu scobitoarea.

Scoateti briosele si lasati-le la racit pe un gratar metalic. Pudrati-le cu zahar praf sau ornatile cu bilute colorate.

Daca vreti saaflati mai multe despre Alice, o puteti cunoaste si aici: http://alice-albinutza.blogspot.ro/


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi