Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Gastronomie

Carti bune de mancat! Ai 15% reducere la cartile de gastronomie

Daca pofta vine mancand, inspiratia culinara vine citind. Si e mai usor sa fii inspirat in bucatarie cand ai reducere de 15% la toate cartile de gastronomie din Carturesti.

Intre 28 septembrie si 28 octombrie, te asteptam online si in librarii cu un meniu de carti pentru toate gusturile: despre bucate traditionale si cine elaborate, cu sfaturi pentru gatit sanatos sau pentru alegerea vinului potrivit, cu retete pentru vegetarieni, gospodine grabite sau bucatari experimentati.
http://blog.carturesti.ro/carti-bune-de-mancat-ai-15-reducere-la-cartile-de-gastronomie/

In plus, iti poti exersa franceza cat prepari un sufleu sau iti poti pregati un Long Island ca in New York, pentru ca in Carturesti vei gasi mereu volume de arta culinara in engleza si franceza.

Fa-ti timp sa cauti prin cea mai extinsa oferta de carti de gastronomie din Romania si, drept rasplata, Ferran Adria, Thomas Keller, Julia Child, Jamie Oliver, Gordon Ramsay sau Anthony Bourdain te vor ajuta sa ai mereu un raspuns la intrebarea „Ce gatesc maine?”

Promotie valabila pe www.carturesti.ro  si in toate librariile Carturesti din Bucuresti si din tara. Reducerea nu se cumuleaza cu alte discounturi sau oferte.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi