Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Gastronomie

Craciunul in Tara Bucatelor -- Retete de un blogger adunate, preparate si gustate

Dragii mei, dupa cum stim, sarbatorile se apropie si fuga dupa retete si ingrediente a inceput deja. Pentru a va usura putin toata aceasta alergatura m-am gandit sa va ajut, punandu-va la dispozitie aceasta carte cu retete de sarbatori. Poate nu toti aveti timp sa stati pe Internet, pe site-uri si bloguri cautand retete care mai de care, cautand o anume reteta, asa incat m-am gandit ca o asemenea colectie de retete v-ar fi utila .

Asa incepe cunoscutul food blogger mesajul catre toti cei pasionati de gastronomie, la fel ca si ea. Alice este de cativa ani sef in cuhniile personale si consilier de nadejde pentru altii, inclusiv pentru revista Glare.

« Am ales sa fac o carte de retete de sarbatoare, cu retete speciale pentru sarbatorile de iarna, o carte ce contine retete de dulciuri pufoase, aromate, dulciuri usor de facut si parfumate, dar si retete ale unor preparate sarate, festive, pe care sa le asezati cu cinste pe masa de Craciun sau de Revelion ».

In cartea lui Alice (ce poate fi descarcata de aici...) veti gasi aici reteta de cornulete cu rahat, facute cu untura, nuci cu crema de vanilie si ciocolata, aromata  Alba ca zapada sau minunatul parfe de ciocolata si cafea, biscuiti glazurati parfumati sau o cupola de  ciocolata ce va va entuziasma invitatii. « Va veti putea imbia oaspetii cu un apetisant pui aromat cu busuioc si cimbru, auriu rumenit la cuptor, cu un iepure copt in dafin la cuptor sau o rulada de porc cu ciuperci ce  inlocuieste clasica friptura de porc la cuptor », mai spune Alice.

In paginile cartii veti descoperi si cat de simplu si de usor se poate face Julfa sau turtele de ajun, traditionalul desert servit in noaptea din Ajunul Craciunului.

« Imi doresc sa va fac astfel un mic cadou de Craciun, pe care sa il gasiti placut si util. Si mi-ar placea si sper  ca unele din retetele din carte sa devina preparate reale pe mesele voastre festive.
Sa petrecem, asadar, Craciunul in Tara Bucatelor! », ne invita seful cuhniilor din Tara Bucatelor. Alice Ciobanu este un cunoscut food blogger (www.tarabucatelor.ro) si responsabil cu satisfacerea gusturilor pentru toti pofticiosii, inclusiv pentru cititorii si partenerii revistei Glare. Multumim, Alice!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando scoala de astrologie fidelia pechora tulip vox iasi internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi