Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Gastronomie

Fluturasi insiropati

Si ce daca este luni? Nu ne putem bucura de un desert delicios? Ba da, iar Costi Sculeac a rasfoit retetarul si si-a amintit de un desert delicios, pecare l-a preparat intr-o duminica aurie si calda.

“Fiindca astazi este o zi frumoasa si vremea din ultimele zile a fost atat de capricioasa, prin urmare, avem si noi dreptul de a ne delecta cu un desert delicios, care ne va ajuta sa ne revigoram si indulcim in acelasi timp. Ca sa nu mai zicem si ca este extrem de simplu de preparat”, a scris Constantin in caietul cu retete.

Si unde mai pui ca ingredientele pentru o portie au doar (280 de kcal).





Avem nevoie de:

100 g. Paste Farfalle (fluturasi)

1 litru de apa

½ zeama de la o lamaie medie

10 linguri zahar

Ciocolata :

-Topping

-Topita

-Rasa

Mod de preparare :

Punem apa la fiert in care punem putina sare, dupa care, adaugam pastele si le lasam circa 10 minute. Intre timp, cat pastele stau la fiert, preparam siropul de lamaie. Pentru aceasta trebuie sa luam zeama de la ½ lamaie si zaharul, pe care punem pe foc si amestecam pana ce obtinem un sirop de forma mierii de albine. Dupa ce am fiert “fluturasii”, va trebui sa-i clatim cu apa rece dupa care sa-i asezam intr-un bol mic, apoi sa turnam siropul peste ei. La final glazuram cu topping de ciocolata sau ciocolata rasa si lasam la frigider pentru 30 de minute. In cazul in care dorim sa glazuram cu ciocolata topita, atunci dam “fluturasii” insiropati la frigider, urmand ca dupa cele 30 de minute sa-i glazuram cu ciocolata si sa-i servim.

Atentie :

In cazul in care siropul este prea dulce, atunci puteti folosi siropul obtinut la 2 portii.

Pentru diabetici recomandam, in loc de sirop, 1-2 lingurite de miere de albine si 1 lingurita de zeama de lamaie proaspata, iar ciocolata sa fie cu continut minim 70% cacao.

Pofta buna !


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando scoala de astrologie fidelia pechora tulip vox iasi internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi