Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Gastronomie

Foietaj cu urda si spanac

Dupa ce au sarbatorile parca ar merge ceva menuri mai usoare. Si pentru sanatate, si pentru dieta.
Va propunem , asadar, un foietaj cu urda si spanac.

Am o lista lunga, lunga de retete ce asteapta sa fie scrise, iar astazi va ofer un foietaj cu urda si spanac. Simplu.

Asadar ingrediente:
450 gr foietaj
100 gr spanac fiert si tocat marunt
200 gr urda
sare dupa gust
un praf de nucsoara

Foietajul il cumparati din magazin. Eu am luat niste foietaj  taiat in dreptunghiuri, 6 buc in cutie la un pret irezistibil 2.79 ron cutia. Din Kaufland.

Lasati-l la dezghetat la temperatura camerei si apoi umpleti-l cu crema din urda, spanac fiert si tocat marunt, un praf de nucsoara si sare dupa gust. Rulati-l, impaturiti-l sau dati-i ce forma vreti voi. Eu am taiat fiecare dreptunghi in doua, obtinand din fiecare foicica cate doua patrate pe care le-am am pus cate o lingura de compozitie, le-am impaturit in doua, le-am apasat cu furculita pe margini,de fason, le-am crestat de trei ori cu cutitul ca sa se patrunda frumos si sa iasa aburul la copt si le-am dat la cuptor pentru juma' de ora.


Cam asta e totul. Si, evident, pofta buna!

Cu drag,
AliceAlbinutza (http://alice-albinutza.blogspot.ro)


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando scoala de astrologie fidelia pechora tulip vox iasi internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi