Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Gastronomie

Loulou Bakery si dragostea pentru gust

"Pasiunea pentru gatit pot spune ca am avut-o chiar de mica, atunci cand experimentam prin bucatarie si faceam tot felul de minuni. Odata ce am crescut, in tainele bucatariei m-a introdus sora mea mai mare. Ii pot multumi ca mi-a daruit aceasta dorinta de a crea si de a darui ceva gustos celor din jur" Elena Padurariu, Loulou Bakery

“Experimente culinare le-am avut inca de la varsta de 13 ani cand parintii erau plecati la munca si eu eram nevoita sa imi gatesc singura. Imi aduc aminte ca primul fel de mancare a  fost un pilaf, in loc de supa! Am pus orezul din suflet”, spune Elena Padurariu, ieseanca pe care de curand ati vazut-o la Master Chef. Din pasiunea pentru gatit, Elena a lansat un nou proiect -- Loulou Bakery (www.louloubakery.ro)

A inceput sa gateasca mai constiincios dupa ce s-a casatorit si a aparut primul copil. “Din dorinta de a le oferi ceva sanatos si gustos am inceput sa incerc retetele. Mai cu stangul, mai cu dreptul, pana la urma am reusit. Acum ma uit in spate si vad preparatele pe care le gateam si  raman inmarmurita, nu imi vine sa cred ca le-am pregatit eu. Sunt mandra de ce pot face acum si vreau sa descopar si mai mult. De la banalele ciorbe si piure de cartofi am reusit sa pregatesc preparate mai complexe, dar cel mai important este ca am invatat sa folosesc condimentele si mirodeniile ca sa iasa un preparat plin de savoare, plin de arome ce iti imbie ochii, mirosul si sufletul”, spune Elena.

Ea le-a dat un sfat tuturor celor care au descoperit pasiunea pentru gatit, care sunt pasionati de gatit, dar le este frica sa experimenteze: “Gatiti, experimentati, descoperiti, gustati si oferiti celor din jur creatia mainilor voastre. Mancarea facuta din pasiune si cu dragoste va fi mereu apreciata”.

Cei mai exigenti critici culinari ai ei sunt membrii familiei: “Imi creste inima de bucurie atunci cand Yannis reuseste sa pape tot somonul din farfurie, iar Miruna isi termina preparatele cu legume, cum ar fi broccoli, morcovii. Paul, sotul meu, ma incurajeaza tot timpul si poate datorita lor am reusit sa ajung la acest nivel. Tot Paul  fost cel care m-a incurajat sa lansez un blog acum doi ani si pentru aceasta ii multumesc din suflet. www.culinare.tv s-a dezvoltat destul de repede, am ajuns la un numar mare de vizitatori si am o satisfactie enorma atunci persoane straine imi multumesc pentru retetele ce le impartasesc. Cea mai mare bucurie o am atunci cand vad ca tuturor le-au fost pe plac preparatele pregatite de ei dupa retetele mele. Atunci simt ca misiunea mea, de a oferi ceva frumos oamenilor, este pas cu pas indeplinita”.
 

Cel mai nou proiect al Elenei este Loulou Bakery. "A fost lansat pe data de 1 martie si a fost un mic cadou facut sotului meu, care este nascut chiar in prima zi de primavara. A fost o idée minunata ce mi-a venit in minte intr-o zi plina de inspiratie. Loulou Bakery este un serviciu oferit de blogul meu www.culinare.TV si le propune oamenilor sa se bucure de copturi de casa, de la croissante pana la prajituri si torturi, intr-un mod cat mai natural". De ce Homemade bakery?

“Am ales sa ma dezvolt pe aceasta parte deoarece lumea nu mai reuseste sa se bucure de simpla paine facuta de casa, de croissantele abia scoase din cuptor si accepta tot ce gaseste in magazine. Prajiturile si briosele facute in casa sunt cele mai bune, fara adaosurile ce le-ar putea lua din gustul lor autentic si savuros. Prin acest serviciu doresc sa le aduc oamenilor un alt mod de a descoperi placerea de a manca un banal croissant cu o ceasca de cafea, ori o briosa cu crema de ceai verde. Vreau ca seara, dupa cina, sa se bucure de o briosa cu crema de levantica pentru a-si calma organismul si a-l pregati pentru somn. Toate produsele care le ofer sunt inedite, facute in combinatii nastrusnice de arome si culori. In momentul cand am pregatit retetarul pentru proiect, bineinteles familia a fost principalul critic. Au degustat toate preparatele, iar atunci cand Yannis a mai  cerut inca o briosa si inca una, iar Miruna mai fura cate un croissant, atunci mi-am dat seama ca si celorlalti oameni le va fi pe plac ceea ce fac eu”.

Cu Elena Padurariu va puteti intalni aici – www.culinare.tv si aici www.louloubakery.ro.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando scoala de astrologie fidelia pechora tulip vox iasi internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi