Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Gastronomie

Mananci si castigi!
Via Naturalia ofera un cos cu produse organice

Saptamana Restaurantelor, care astazi incepe si la Iasi, a adus in discutie un subiect foarte important pentru cei care au grija de sanatatea lor -- mancarea organica, despre care se discuta prea mult si se face prea putin. Multi dintre noi si-ar dori ca numarul restaurantelor care au in meniu si un fel de mancare organic sa fie mult mai mare, iar oferta sa se diversifice in timp.

Sa fie organic!
Mancarea organica nu contine adjuvanti artificiali de crestere precum pesticide, ierbicide, antibiotice sau organisme modificate genetic. Eticheta „organic” sau „ecologic” o gasesti pe produsele certificate de catre organisme specializate, care iti garanteaza ca alimentele respective sunt produse dupa standarde stricte.

Alimentele organice au un gust mai bun si contin polifenoli in concentratie mai mare, nu au adaosuri de E-uri, grasimi hidrogenate, coloranti artificiali, indulcitori sau conservanti. Polifenolii sunt antioxidanti naturali, previn bolile cardiovasculare, cancerul si osteoporoza, ne protejeaza impotriva efectelor neplacute ale imbatranirii. Sunt produsi in mod natural de catre plante, se gasesc in fructe, legume si in plantele medicinale.

Au actiune benefica asupra sanatatii si sunt eficienti impotriva formarii radicalilor liberi din organism, despre care se stie ca sunt factori de imbatranire celulara. Este foarte clar ca mancarea organica are o concentratie mult mai mare de polifenoli decat restul alimentelor, acesta fiind un alt argument pentru consumul de “produse curate”.

 

 

Inscrie-te la concurs

Atenti la sanatate si dornici sa impartasim cat mai multe despre traiul sanatos, am acceptat invitatia de a fi unul dintre sponsorii Saptamanii resturantelor (https://www.facebook.com/Saptamana.Restaurantelor).

Echipa Via Naturalia (www.vianaturalia.ro) va oferi un cos cu produse organice, alaturi de cateva sugestii pentru folosirea lor in prepararea unui meniu sanatos.

Cei care doresc sa participe la Saptamana Restaurantelor trebuie sa isi faca o rezervare on-line prin intermediul aplicatiei dedicate -- http://bit.do/SaptamanaRestaurantelor, urmand ca tragerea la sorti sa determine cistigatorii.

Va uram succes si nu uitati ca sanatatea cu mancare organica se tine!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi