Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Gastronomie

Saptamana restaurantelor si la Iasi

Ieseni, Toate Furculitele Sus! De luni, aveti rasfat culinar in cadrul Saptamanii Restaurantelor si la Iasi.

In proiect au raspuns prezent patru restaurante iesene :
Cin Cin by Select, Restaurant Toujours, CUIB si Restaurant Alexandru. Puteti incerca meniuri internationale, vegetariene si traditionale . Nu uitati sa va faceti rezervare on-line prin intermediul aplicatiei dedicate: http://bit.do/SaptamanaRestaurantelor.

In plus, toti iesenii care-si fac rezervare online in Saptamana Restaurantelor la unul din cele 4 restaurante de mai sus, vor avea sansa sa castige premii oferite de : Diqis ( 3 premii constand in accesorii de bucatarie ) , Gramma ( 2 premii constand in cate un set de 3 sticle de vin), Via Naturalia ( 1 premiu constand intr-un cos de produse bio ).

La restaurantul Toujours puteti beneficia de un meniu delicios la un pret special. Cu 25 de lei de persoana poti beneficia de un meniu delicios cum ar fi aperitive, supa zilei, chili con carne sau desert apetisant. Mai multe retete delicioase gasiti aici – https://www.facebook.com/Restaurant.Toujours.  

„Cu 25 de lei, la Toujours te poti bucura de un meniu pe care cu siguranta e mai greu sa-l reproduci acasa”, a spus Dana Burlcacu Vistiernicu, cunoscut food-blogger iesean, sustinator al Saptamanii Restaurantelor.

CUIB este un alt restaurant care participa la Saptamana Restaurantelor. Despre locatie stim prea bine ca este pe strada Gavriil Musicescu, iar oferta este una cu produse organice. Mancare bio, curata si delicioasa. Oferta zilei de astazi era o supa-crema de duvlecei, calda si aromata, numai buna pentru aceste zile de toamna. Daca doriti alte rasfaturi, le gasiti aici – https://www.facebook.com/laCUIB?fref=ts. Nu uitati ca in Saptamana restaurantelor sunt mari reduceri la meniu. Mancati bine si ieftin!

Restaurantul Alexandru ofera reduceri de 30 la suta. Adica, mananci cat poti si platesti cu o treime mai putin! Grozav! „Mancare traditionala intr-un ambient deosebit”, a completat Dana Burlacu Vistiernicu. Va invitam sa va convingeti aici -- /www.facebook.com/pages/Restaurant-Alexandru/764503396944809?fref=ts

Cin Cin by Select este o alta optiune din Saptamana restaurantelor, iar meniul poate fi studiat aici --  https://www.facebook.com/pages/Cin-Cin-by-Select/1529305530620657?fref=ts. "Orice cuvânt ar fi pus in umbra de un asemenea rasfaț gastronomic. E din bucataria noastra si te asteapta sa il testezi ", spun chefii de la Cin Cin by Select.

Rezervarile se fac aici https://www.facebook.com/Saptamana.Restaurantelor/app_160430850678443 si nu uitati de premii!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi