Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Gastronomie

Tuffli, cochetarie la cofetarie

De treci pe strada Lapusneanu a Iasilor nu tagadui a gusta din cateva bunatati pe care cofetarii de la Tuffli le migalesc intru rasfatul targovetilor. Opriti-va si alegeti un dichis dulce, neaparat!

De peste 140 de ani, spiritul Tuffli ramane sinonim cu torturile si prajiturile delicioase din Iasul de altadata.

Noul concept Tuffli descrie sofisticat si plin de pasiune aceste mici elemente care vor ramane ca o fina si dulce amintire. Tuffli este noua cofetarie in care stilul unui caracter aparte si atitudinea chic se intrepatrund pentru a le oferi clientilor prajituri delicioase, dar si o atmosfera plina de ospitalitate, o poveste, o experienta emotionala unica. Fiecare prajitura este pregatita si prezentata intr-un mod complex, extrem de atragator si va incanta simturile clientilor prin gust, savoare si o prezentare aparte. 

Designul cofetariei Tuffli combina elemente clasice cu cele moderne si incanta prin forme geometrice indraznete. O autentica dispunere a artei, luminilor si culorilor intr-un stil inconfundabil invita la o experienta de exceptie ce va antrena simturile clientilor.

O poveste de dragoste si o legatura speciala intre frisca, ciocolata, fructe dulci si blaturi mereu pufoase. O emotie transformata din toata pasiunea pentru cele mai fine detalii care fac prajiturile si torturile de la Tuffli atat de gustoase.

Opriti pentru o clipa delicioasa pe strada Lapusneanu nr.7B la Tuffli pentru o intalnire de poveste cu prajituri, torturi si deserturi fabuloase pentru toti iubitorii de rasfaturi delicate. Iar de va plac calatoriile online, opriti-va o clipa si aici – www.tuffli.ro.


1

Comentarii:1


1# Scris de

Emanuela

in data de:

03/02/2014 13:47

Multumim pentru colaborare Echipa Glare :)


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi