Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Handmade

Arta în culorile sufletului

"Ceas de perete "Venetian Carnival", realizat pe disc de vinil (diametru de 30 de centimetri) prin tehnica decoupage, urmata de alte tehnici de invechire, pictat cu acrilic si lacuit pentru protectie. Pret: 55 lei (in Romania)". Recunosc ca anuntul, citit unde in alta parte decat pe Facebook, mi-a starnit curiozitatea. Voiam sa-l cunosc pe artistul care confectiona ceasuri la comanda! Si bratari! Si tabachere! Si casute pentru pisici!

" Bijuteriile definesc personalitatea si scot in evidenta frumusetea"

"O bijuterie este un accesoriu indispensabil pentru toate femeile si incerc sa fac din ea un obiect elegant si rafinat, la un pret accesibil. Bijuteria este ca un zambet, te atrage, de aceea consider ca o bijuterie atent aleasa este adesea accesoriul cel mai important dintr-o tinuta".

"Accesoriile sunt definitorii pentru stilul fiecaruia, sunt reprezentantul oficial al personalitatii individuale" - la un taifas cu Elena Greta Apostol, designerul bijuteriilor "Iscariotteh"

" Accesoriile nu detin rolul principal intr-o tinuta, dar cu siguranta sunt acelea care vor evidentia si infrumuseta nu doar o rochita fina, o camasa eleganta ci si un chip care merita inveselit. Un accesoriu special ne face pe toti sa ne simtim la randul nostru speciali, sa capatam un plus de atitudine si parca mai mult curaj"

"Modelul floral defineste femeia" - un dialog din spatele voaletei cu artistii de la Accesorii Camillage

"Femeia care poarta un accesoriu Camillage nu trece neobservata pe strada, se bucura de toata atentia ce ii este oferita, adora natura, soarele, florile si se bucura de fiecare clipa traita alaturi de persoana iubita sau de prieteni!"

«Cred in valoarea unicitatii» - dialog cu Monica Onita, creatorul conceptului Gandu 5 Boutique

« . si mai ales cred ca prin ceea ce fac pot educa publicul sa interpreteze si sa valorifice orice tinuta intr-un mod diferit, special, aparte fiecarei individualitati. [.] Un accesoriu poate face minuni daca este pus acolo unde trebuie, daca tinuta permite si poate avea un efect deosebit, superior unei bijuterii pretioase (aur, argint, platina). Cred ca acesta este cel mai mare avantaj al bijuteriilor handmade. Sunt de efect, purtabile oriunde si la indemana oricui » -- Monica Onita

Bi&Gee Souvenirs - experienta handmade: dialog cu Bianca Grigoriu si Georgiana Asiminii, creatoarele Bi&Gee SouvenirsHandmade semnifica unicitate si diversitate. Nu inseamna neaparat ceva iesit din comun, dar inseamna renuntarea la uniformizare

sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi