Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Horoscop zilnic

December 14, 2017, 9:00 pm

HOROSCOP OFERIT DE www.acvaria.com

BERBEC -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Esti īn fata unei decizii si ambele variante pe care le ai la dispozitie par la fel de profitabile. Dacă ai sta si ai cāntări situatia pe toate părtile, cu luciditate si maturitate, ai descoperi totusi că doar una dintre ele este mai sigură si duce la un rezultat stabil, cealaltă ascunzānd totusi niste puncte sensibile, ce pot genera erori. Cea mai mică suspiciune, dacă o ai, trebuie să-ti deschidă ochii asupra eventualelor riscuri si să tragă un semnal de alarmă, deci pune serios īn balantă variantele si alege-o pe cea mai bună!

TAUR -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

La atitudinea bătăioasă pe care o abordezi īn relatia cu ceilalti, ti se răspunde exact invers: cu tolerantă, simpatie, amabilitate, prietenie, ceea ce te va dezarma foarte repede. Nu are rost să vorbesti agresiv si nervos īn orice situatie, mai ales cu cei dragi, ci trebuie să-ti aduci aminte zicala aceea romānească: vorba dulce mult aduce! Schimbă-ti tonul, fii tu cel jovial si simpatic, asa cum te stie lumea, si ajustează-ti comportamentul īn asa fel īncāt să fii pe placul tuturor, nu un pachet de nervi gata să explodeze la prima scānteie.

GEMENI -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru că azi esti cam aerian si esti gata să īnchei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratică pe care o abordezi cānd vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăti pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede. Cāntăreste mai atent orice tranzactie financiară, oricāt de măruntă, numără-ti pānă si restul pe care-l primesti la cumpărături, pentru că esti pasibil de o pagubă. Nu mare, dar suficient cāt să-ti strice ziua.

RAC -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Ar fi două directii la fel de interesante către care ai o atractie deosebită, dar totusi nu le poti duce pe amāndouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămāi cu gāndul la cealaltă īntrebāndu-te īntruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amānă-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi si de el dacă-ti mai rămāne timp după aceea.

LEU -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Esti īn fata unui proiect nou care te entuziasmează la maximum. Nu esti asa de obicei, nu te aprinzi atāt de repede, dar de data aceasta esti extrem de motivat să te apuci repede de treabă, să bati fierul cāt e cald. Cineva este alături e tine si te īncurajează, ceea ce īti este de mare ajutor, pentru că ai de multe ori nevoie de o sustinere de pe margine. Visul care se conturează te īncāntă, te īnflăcărează, te atrage ca un magnet, si cānd ai un scop atāt de frumos la orizont, cum să nu tragi tare ca să-l atingi mai repede?

FECIOARA -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare si entuziasm. Dacă ai putea să-ti păstrezi acest tonus pānă la capăt, roadele promitătoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă si ia-l pe pot īn brate īn fata oricărei provocări! Vei vedea cu bine īncep să se aseze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de īnvingător!

BALANTA -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

E agitatie mare īn jur, parcă toată lumea a uitat de politete si diplomatie si ridică tonul la orice fleac. Noroc că tu te poti detasa cel mai usor de atmosfera tensionată īn care te afli, pentru că ai si alte lucruri la care să te gāndesti. Tu nu pui la suflet nervii celor din jur, nici traficul, nici starea vremii, parcă ai fi de pe altă planetă. Se vede pe chipul tău că reusesti să-ti păstrezi calmul si zāmbetul, fără să te implici īn iuresul nervos din preajmă.

SCORPION -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Emotiile acestei zile pot fi intense, ducānd spre o stare de tristete, frică, nefericire profunde, dar pe care le poti stăpāni dacă nu te pierzi cu firea. Oricāt de urāte ar fi uneori vestile, oricāt de sensibil sau vulnerabil ai fi din cānd īn cānd, detii toate instrumentele necesare pentru a īnvăta din orice lectie a vietii exact ce īti era dedicat. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru că nimeni nu vrea să-ti demonstreze ceva prin aceste momente neplăcute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbări urgente īn viata ta. Nu e un esec, nu e o pedeapsă, ci doar o usoară zguduire pentru a te obliga să iei măsuri rapide!

SAGETATOR -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Luptă-te pentru sansa ta la succes, pentru că ai toate calitătile necesare unui īnvingător: ai si ambitie, si cunostintele necesare, si īncredere īn fortele proprii, dar īti mai trebuie si un dram de tupeu ca să faci un pas īn fată si să atragi atentia asupra ta. Probabil ai si tupeu, deci ce mai astepti? Este o ocazie bună de a arăta că esti cel mai bun, cel mai pregătit pentru pozitia sau functia care este pusă īn joc, si cu un pic de efort, vei reusi să obtii succesul deplin. Sunt si altii la fel de bine pregătiti care urmăresc acelasi lucru, dar tu ai totusi niste atuuri: foloseste-te de ele cu mai multă īncredere!

CAPRICORN -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Esti tras īn două directii si ambele au si avantaje care merită atentie, dar si unele dezavantaje pe care trebuie să le eviti. Nu stii ce să alegi, pentru că ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui să pui īn balantă efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu contează ceea ce īti oferă ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid īn perspectivă. Gāndeste-te ca atare mai mult la viitor decāt la prezent.

VARSATOR -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Īn loc să te simti vinovat pentru cine stie ce greseală si să-ti faci atātea procese de constiintă, mai bine ai pune māna pe unelte să repari ce ai făcut. Nu lacrimile sau regretele repară problema, ci o actiune care să compenseze de urgentă ceea ce ai stricat. Ai toate sansele să restabilesti echilibrul normal īn problema respectivă, deci lasă lamentările si apucă-te de treabă. Da, recunoasteti greseala, dacă ai comis-o, arată-ti părerile de rău pentru ce ai făcut, dar grăbeste-te să compensezi eroarea cu o faptă bună, īn schimb. Īntotdeauna există si un remediu: ai sanse să-l găsesti dacă actionezi repede!

PESTI -

Kadoris.ro - cadouri, cu drag

Chiar dacă unele proiecte īnaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca tine. Stii să profiti de răgazul pe care īl ai la dispozitie pentru a pregăti viitoarea reusită īn detaliu, cu calm si răbdare. Tu esti de părere că succesele durabile se ating greu si prin efort īndelungat, de aceea nu ai nimic īmpotriva unei ascensiuni lente. Esti convins că, mai devreme sau mai tārziu, vei ajunge la tintă.


Horoscop oferit de www.acvaria.com

sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi