Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Interviurile Glare

"Ca sa ajungi no.1 ai o singura cale – educatia" - dialog cu Ionut Lazar, directorul de vanzari al firmei SEAT Moldotrans Iasi, unul dintre sponsorii Serii Naïve a Olimpicilor

La initiativa catorva firme de succes, olimpicii Iasului vor fi prezentati comunitatii. Pe o scena deschisa, gazduita de Cafeneaua Veche, vor urca toti cei 21 de tineri care au dus numele lor, al scolii care i-a pregatit, al orasului si al tarii mai departe. Ei sunt adevaratii ambasadori ai valorii si merita rasplatiti!

Unul dintre sponsorul Serii Olimpicilor a fost si SEAT Moldotrans Iasi, care a pus la dispozitie masinile pentru ca tinerii sa ajunga la locul intalnirii. Moldotrans Auto este dealer autorizat SEAT inca din 2004, ofera autoturisme noi marca SEAT si servicii after-sales la standarde de calitate (grupul Volkswagen). Moldotrans Auto a urcat in 2011 in top 5 (din 20 in total ) in clasamentul dealerilor SEAT din Romania atat ca indici cantitativi, cat si calitativi. A reusit sa devanseze dealeri puternici din Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova si Pitesti, orase in care piata auto este mult mult mai dezvoltata decat la Iasi. Am discutat cu directorul de vanzari al firmei, dl Ionut Lazar, despre performanta, despre excelenta si despre ambitie.--Sunteti unul dintre sustinatorii Serii Naïve a Olimpicilor. Cum a inceput aceasta colaborare?

-- Ideea a venit de la prietenul nostru, alaturi de care am organizat si alte evenimente, Vali Tatar (managerul de la Fructe Naïve, unul dintre organizatorii serii – n.r.) sau domnul Naiv, asa cum imi place sa-l numesc. Din momentul in care am auzit de aceasta initiativa am dorit ca si noi, ca brand, sa participam si sa le multumim acestor copii valorosi care ne fac cinste.

--Ce inseamna pentru dumneavoastra performanta in educatie?

-- Performanta in educatie… Putem filosofa mult pe aceasta tema, dar, pe scurt, as spune ca trebuie sa fii cel mai bun. Cel mai bun in domeniul care iti place, domeniu care te-a atras. Ca sa ajungi "no.1" ai o singura cale -- educatia. Poti sa ai talent nativ, poti sa fii geniu, dar fara sa stii cum sa folosesti acele capacitati nu poti realiza nimic, iar modul prin care devii capabil sa iti folosesti abilitatile native este educatia.

--Ce modele de masini veti folosi la Seara Olimpicilor?

-- SEAT, ca si brand auto, se adreseaza unei nise, nu este o marca de volum, nu tintim in nici un caz "turma". Clientii nostri, in proportie de 80 %, sunt tineri de pana in 30 de ani, cu educatie superioara, cu venituri mult peste medie si personalitate puternica. Sunt oameni care vor sa faca o declaratie (statement) despre ce sunt si ce pot inclusiv prin masina pe care o conduc, de aceea ne simtim "acasa" printre tinerii de valoare. Vom fi prezenti cu doua modele tineresti, pline de pasiune si personalitate - SEAT Leon si SEAT Ibiza.

--Ce alte actiuni caritabile ati mai sustinut in Iasi?

-- Probabil ca nefiind o marca de volum, nu am primit multe solicitari de participare la evenimente caritabile. Anul trecut am sponsorizat doua evenimente -- un concert si o competitie sportiva.

--Aveti in plan sa va implicati mai mult in comunitate? Fara a devoala foarte mult, ce segmente v-ar placea sa sustineti?

-- Ne-ar placea sa sustinem excelenta in orice forma. Am dezvoltat un proiect foarte frumos cu marile institutii de invatamant superior prin care am fi putut sustine si stimula studentii exceptionali, dar datorita faptului ca inca metehnele tipic romanesti nu s-au vindecat, acest proiect a fost blocat in ultima clipa de factori de decizie independenti de noi.

Ionut Lazar are 30 ani. Este casatorit, are o fetita de 4 ani. Ocupa functia de director vanzari de la inceputul anului 2011. A absolvit Facultatea de Mecanica a Universitatii "Gheorghe Asachi" Iasi, Sectia Autovehicule Rutiere, are o experienta de 5 ani in domeniul auto iesean si in cadrul grupului Volkswagen.

Promotorii evenimentului sunt Fructe Naive (www.naive.ro), Icar Tours (www.icar.ro) si Cafeneaua Veche. Evenimentul este sustinut de Fundatia Comunitara Iasi (www.fundatiacomunitaraiasi.ro), precum si de numeroase institutii private: Idegrafo (www.idegrafo.com), Studioul de Film Rofilco, Gramma (www.grammawines.ro), Arcadia Hospital (www.arcadiamedical.ro), Seat Moldotrans (www.moldotrans.ro), Club Moving (www.clubmoving.ro), Carturesti (www.librarie.carturesti.ro), Fides Express, Mobila Grande (www.mobilagrande.ro) Proimage (www.proimage.ro) si Centrul "Cai de Vis" (www.caidevis.ro). .


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi