Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Liga Studentilor Romani din Strainatate

"Invatamantul romanesc inca ofera liceeni si studenti de exceptie pietei educationale din strainatate, in ciuda structurii rigide si a lipsei perspectivelor" - dialog cu dna Laura A. Popa, masterand in Strategie si Guvernare Corporativa la Scoala de Afaceri a Universitatii Nottingham, presedintele Societatii Romanesti din Nottingham

"Sansa reala pe care o avem este cea pe care ne-o dam singuri! Spiriul antreprenorial, initiativa proprie si asumarea esecului sunt competente ce trebuiesc deprinse inca din scoala. Faptul ca avem o diploma din strainatate nu ne garanteaza reusita inapoi acasa; capacitatea de a invata in urma unui esec insa, ne va indruma pasii catre o noua idee de implementat".

"Este necesar sa constientizam ca totul depinde de noi, iar actiunile pe care le intreprindem modeleaza ceea ce devenim" - dialog cu Ioan Eugen Popitiu, coordonatorul filialei Italia a Ligii Studentilor Romani din Strainatate

"Inainte sa putem inainta, trebuie sa ne cunoastem trecutul, traditia, si sa fim constienti ca in prezent suntem ceea ce suntem datorita a ceea ce am fost. Inainte sa asteptam o schimbare care sa vina peste noapte, trebuie sa ne schimbam noi. Eu am inceput, decizia ta care este?

ERASMUS Experience

Student in Romania ori peste hotare? Job in tara ori in strainatate? Iata cateva intrebari carora incercam sa le gasim raspunsuri cu ajutorul studentilor romani care au cunoscut si sistemul autohton de invatamant, si altele de peste hotare. Uneori, concluziile nu sunt imbucuratoare, dar toate arata dorinta tinerilor romani de a performa in domeniile in care au ales sa se pregateasca.

"Un tanar care a studiat in strainatate are o mai mare dorinta de a urni lucrurile in domeniul sau de activitate"

In ultimii ani, starea invatamantului romanesc a creat tot mai multe discutii si chiar controverse. Multi s-au pronuntat ca sistemul educational a decazut mult, altii , dimpotriva. Insa, cu totii sunt de acord ca studiile in strainatate asigura tinerilor o baza solida pentru o viitoare cariera. Daca aceasta cariera va fi in Romania sau in alta tara, alegerea tine de oferta cu care Romania isi intimpina viitorul. Am continuat seria discutiilor despre avantajele unei pregatiri peste hotare, initiate in cadrul parteneriatului cu Liga Studentilor Romani din Strainatate. In acest dialog il avem partener pe dl Marius Bojor, directorul Centrului Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Iasi

Studentii de elita ai Romaniei se intalnesc din nou la Gala LSRS 2011

Meritul tau, sprijinul nostru, viitorul Romaniei Gala Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) reprezinta evenimentul anual destinat tinerilor romani care studiaza peste hotare, organizat de ei, pentru ei, prin ei! LSRS a inceput pregatirea acestui eveniment doar pentru ei!

"Lumea e in mainile tale"

"In limita posibilitatilor, iesiti si vedeti lumea!Cand ai calatorit, ai alta perspectiva. Vezi alta lume, alte obiceiuri, alta viata. Si, cand va gasiti afara din tara, iesiti din zonele voastre de confort. Nu stati numai printre romani, in primul rand. Incercati intotdeuna sa aflati perspectivele altora. Asa se poate vedea mult mai mult" – Adrian Pascu Tulbure, pietreanul de la Guvernul Marii Britanii.

« Mentalitatea este singura care mai poata schimba Romania » - dialog cu Marian Toader, Universitatea din Lausanne (Elvetia)

« Ma numesc Marian, m-am nascut acum 23 de ani in una dintre cele mai frumoase statiuni montane din tara, Sinaia. Cind vine vorba despre Romania, primul lucru care imi vine in minte cred ca este frumusetea fetelor de la noi din tara, care nu va putea fi egalata niciodata de cele din vest. macar cu asta sa fim si noi inaintea lor »

Conferinta "Dezvoltare Durabila la Marea Neagra" 28 - 29 August Constanta

Liga Studentilor Români din Strainatate (LSRS) invita studentii si absolventii români de pretutindeni sa aplice la Conferinta "Dezvoltare Durabila la Marea Neagra", pâna pe data de 17 iulie 2010. Evenimentul va reuni tineri de valoare înscrisi în cele doua competitii, precum si reprezentanti ai diplomatiei si ai mediului de afaceri, pentru a facilita schimbul de idei si bune practici în domeniul dezvoltarii durabile a României în regiunea Marii Negre.

Liga Studentilor Români din Strainatate transforma vara asta manualele în cunostinte practice

Bucuresti, 30 iunie 2010. Liga Studentilor Români din Strainatate (LSRS) lanseaza în aceasta vara doua noi proiecte: Business Consulting Case Study Event si Dezvoltarea Durabila la Marea Neagra, la care se adauga prezenta Filialei LSRS Germania la seara internationala organizata de Universitatea Würzburg (Germania).

Caravana LSRS 2010- raport de activitate

Caravana LSRS 2010 (2-9 iunie) a fost fara camile, matasuri si mirodenii, iar beduinii au fost înlocuiti de studenti români de la universitati de top ale lumii. Membrii LSRS au parcurs mii de kilometri pâna în tara, unde au pornit într-o noua calatorie, de peste 1700 de kilometri.

"Eu vreau si voi reusi sa fac in Romania tot ceea ce as fi putut sa fac in afara" - dialog cu dna Dora Morhan, masterand al Universitatii Arhus, din Danemarca

"Studiez in cadrul Universitatii Arhus, la Arhus School of Business, profilul Comunicare Corporatista si momentan lucrez la teza de diseratie. Am ajuns acolo dupa terminarea Facultatii de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. Eu mi-am sustinut examenul de licenta sub indrumarea domnului profesor Gheorghe Ilie Farte, un om de tinuta morala rara, care ne-a spus mereu sa fim tot ceea ce putem sa fim".

"Consider ca puterea schimbarii sta in noi, generatia tanara si foarte bine pregatita" - Irina Nicoleta Scarlat, masterand in Economie Politica la BI Norwegian School of Management

Continuand seria discutiilor cu studentii romani aflati la studii in strainatate, am primit zilele trecute un email de la Irina Nicoleta Scarlat, masterand in Economie Politica la BI Norwegian School of Management. Tanara, ambitioasa si dornica sa afle si sa cunoasca oameni si locuri noi, Irina ne-a marturisit ca totusi, dupa studii, se va intoarce in Romania, unde isi doreste o cariera in educatie care sa-i permita sa-si bifeze pe lista realizarilor profesionale un obiectiv foarte ambitios, acela de a aduce Academia de Studii Economice in top 500 universitati din intreaga lume.

"Visul meu din copilarie a fost sa iau premiul Nobel; inca nu am renuntat la acest ideal" - dialog cu Andrei Anghel, student in anul III la Universitatea Harvard, specializarea Biologie Moleculara

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este o organizatie neguvernamentala, ce asigura cadrul de organizare reprezentativ al studentimii romane din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor in tara dupa terminarea studiilor. Cea mai recenta actiune in Romania a fost Caravana LSRS, care si-a propus ca, prin incursiuni in licee, sa discute cu elevii despre posibilitatile de studiu in strainatate. Am discutat cu reprezentantii LSRS si le-am propus o serie de interviuri cu tinerii aflati la studiu in strainatate. Au raspuns prompt, bucurosi ca pot vorbi despre performanta, ambitii si vise. Primul interviu ne-a fost oferit de Andrei Anghel, student in anul III la prestigioasa Universitate Harvard, specializarea Biologie Moleculara.

sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi