Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Liga Studentilor Romani din Strainatate

Liga Studentilor Romani din Strainatate transforma vara asta manualele in cunostinte practice


Bucuresti, 30 iunie 2010. Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) lanseaza in aceasta vara doua noi proiecte: Business Consulting Case Study Event si Dezvoltarea Durabila la Marea Neagra, la care se adauga prezenta Filialei LSRS Germania la seara internationala organizata de Universitatea Würzburg (Germania).

Business Consulting Case Study Event se va desfasura in perioada 8-9 Iulie la Casa Studentilor Economisti din Bucuresti. Acest eveniment are ca scop rezolvarea unui studiu de caz pe domeniul consultantei de management si se va desfasura in felul urmator: in a doua parte a zilei de 8 Iulie participantii se vor intruni pentru a forma echipele de lucru, iar pe 9 Iulie, in prima parte a zilei, consultantii de la companiile invitate (Accenture, Contrast, KPMG, PriceWaterhouseCoopers, McKinsey-t.b.c.) vor face prezentarea companiilor, urmand ca in a doua parte a zilei participantii sa rezolve studiul de caz propus in grupe si sa prezinte rezultatele in fata unui juriu format din aceiasi consultanti de la companiile mai sus mentionate.

Participantii vor fi studenti/ absolventi care studiaza/ au studiat in strainatate si care sunt direct interesati de a experimenta cum este sa fii consultant pentru o zi. Pentru participantii care se vor remarca exista sansa de a fi recrutati de catre firmele invitate. Potentialii participanti pot aplica la acest eveniment pina pe data de 2 Iulie 2010, trimitand CV-ul (maxim 2 pagini) si o scrisoare de intentie (maxim 1pagina), ambele in limba engleza, la adresa de email: florenta.marginas@lsrs.ro.

Conferinta Dezvoltarea Durabila la Marea Neagra se va desfasura in perioada 28 - 29 August la Constanta. Conferinta cuprinde doua grupuri de lucru, dupa cum urmeaza: 1. "Geopolitica si Geostrategie la Marea Neagra" cu urmatoarele subiecte de discutie: Romania in Uniunea Europeana si rolul sau la Marea Neagra, Securitate Energetica, Importanta strategiei dunarene pentu regiunea Marii Negre, Initiativele de cooperare regionala in zona Marii Negre si 2. "Investitii durabile la Marea Neagra", in cadrul caruia se va discuta despre: Energie regenerabila, Protectia si valorificarea patrimoniului Marii Negre si a Deltei Dunarii, Ecoturism, Reciclarea si valorificarea deseurilor si Noile tehnologii informatice si dezvoltarea durabila.

Primul grup de lucru consta intr-o competitie de eseuri stiintifice pe unul din subiectele propuse. Al doilea grup de lucru consta intr-o competitie de proiecte antreprenoriale in domeniul investitiilor durabile. Aplicatia initiala va contine CV-ul aplicantului (in limba engleza) si abstractul lucrarii (maxim o pagina, in limba engleza si in limba romana). Acestea trebuie trimise pana la data de 17 iulie 2010, la urmatoarea adresa de e-mail: conferinta@lsrs.ro.

Pentru etapa finala a competitiei, participantii selectati vor fi invitati sa isi trimita lucrarea completa, de maxim 10 pagini, pe care o vor prezenta in cadrul Conferintei "Dezvoltare Durabila la Marea Neagra" din 28 - 29 august. Pentru mai multe detalii privind cele doua competi?ii din cadrul Conferintei si informatii despre premiile puse in joc intrati pe: http://www.lsrs.ro/web/Proiecte/Conf.-Dezvoltare-Durabila-418.

Miercuri 30 Iunie, Filiala LSRS Germania va fi prezenta la Seara Internationala organizata de Universitatea Würzburg. Evenimentul se va desfasura la Gradina Botanica din Würzburg.

Mai multe informatii despre aceste evenimente gasiti pe site-ul nostru:

http://lsrs.ro/web/Liga-Studentilor-Romani-din-Strainatate/Proiecte-12 si pe site-ul Univesitatii Würzburg : http://www.international.uni-wuerzburg.de/.

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este prima si singura organizatie care asigura un cadru de organizare reprezentativ al studentimii romane din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, precum si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor in tara dupa terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si de a facilita contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

Persoane de contact:

Costin Elefteriu, Secretar General LSRS

Telefon: 0721 588 935

E-mail: costin.elefteriu@lsrs.ro

Florenta Marginas, Coordonator Business Consulting Case Study Event

Telefon: 0724 362 481

E-mail: florenta.marginas@lsrs.ro

Alina Buteica, Coodonator Proiect Conferinta Dezvoltare Durabila la Marea Neagra 2010

Telefon: 0766 532 230

E-mail: alina.buteica@proiecte.lsrs.ro

Cornelia Guju, Coordonator Filiala LSRS Gemania

E-mail: cornelia.guju@de.lsrs.ro


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi