Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Liga Studentilor Romani din Strainatate

Studentii de elita ai Romaniei se intalnesc din nou la Gala LSRS 2011

Meritul tau, sprijinul nostru, viitorul Romaniei Gala Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) reprezinta evenimentul anual destinat tinerilor romani care studiaza peste hotare, organizat de ei, pentru ei, prin ei! LSRS a inceput pregatirea acestui eveniment doar pentru ei!

Studentii romani din strainatate si tinerii interesati sa-si continue studiile la universitati de top ale lumii se vor intalni cu ocazia Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), pe data de 6 ianuarie 2011, in Bucuresti. Mai mult decat atat, studentii care au avut rezultate remarcabile in anul universitar 2009 2010 vor fi premiati in cadrul aceluiasi eveniment.

Ajunsa la cea de a doua editie, Gala LSRS este un eveniment major dedicat promovarii excelentei academice si a imaginii studentilor romani din strainatate, elite ale societatii romanesti de maine. Totodata, evenimentul marcheaza doi ani de activitate ai Ligii Studentilor Romani din Strainatate.

Studenti de elita si personalitati romanesti

Gala LSRS reprezinta un proiect unic pe scena ONG-urilor romanesti, pentru ca ofera studentilor romani sansa de a interactiona cu alti tineri care studiaza peste hotare si de a intra in dialog cu personalitati marcante ale societatii romanesti de astazi.

Premii pentru studenti de exceptie

Momentul culminant al Galei va fi marcat prin decernarea premiilor: Studentul Anului din Europa, Studentul Anului din America, Studentul Anului in lume si Studentul Anului ERASMUS. Categoria destinata performantei in timpul bursei de mobilitati ERASMUS este o noutate pentru aceasta editie a Galei LSRS si se datoreaza numarului mare de studenti romani care pleaca sa studieze in strainatate prin intermediul acestui program.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi