Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Naturalis

Ametistul. Legenda fecioarei mitologice

Ametistul este cunoscut drept cea mai pretuita forma de cuart. Culoarea purpurie este data de prezenta manganului, iar continutul de fier da varietatea culorilor. Ametistul este gaseste raspandit in mai multe parti ale lumii, cele mai cunoscute fiind extrase din Brazilia si Uruguay.

Legenda fecioarei mitologice - Ametist. Bachus, zeul vinului, a declarat intr-un acces de furie ca prima persoana care va trece va fi mancata de tigri. Aceasta persoana se nimereste sa fie o fecioara frumoasa pe nume Ametist. Zeita Diana a transformat-o rapid pe Ametist intr-o piatra alba, pentru a o salva de tigri. Regratandu-si furia, Bachus a turnat vin rosu peste piatra, ca o ofranda adusa Dianei, transformand astfel piatra in purpurie. Ametistul a fost multa vreme asociat cu calmarea mahmurelilor sau vindecarea betiei, probabil datorita culorii sale ca vinul si a povestii despre Bachus.

Calitati metafizice: Reprezentant fizic al Razei Violet. Penetreaza prin iluzie. Imbunatateste abilitatile de clarviziune. Excelent pentru meditatie. Ajuta abilitatile de channeling. Sedativ, protector. Intareste sentimentul de multumire si recunostinta si mijloceste conexiunea individului cu spiritualitatea. Piatra a pacii si a puterii. Activeaza chakra coroanei.

Ametistul este piatra norocoasa pentru cei nascuti in luna februarie si se asociaza cu semnele Pesti, Fecioara, Varsator si Capricorn. (recomandarile zodiacale sunt strict orientative).

Ametistul are o mare putere de purificare. O bucata de ametist lasata intr-un vas cu apa va purifica apa fizic si energetic. Purtat ca bijuterie, da o stare de calm sufletesc si impacare cu lumea, reducand la tacere vechile traume. De asemenea purifica si locul unde sta, incaperea in care este tinut (daca e vorba de un cristal mai mare).

http://www.humanitysteam.ro/forum/comunitatea-iesenilor

http://www.humanitysteam.ro/articole


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi