Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Naturalis

Cristalele, entitati vii

Ele se nasc si cresc, se transforma, asemenea fiintelor. Cristalele fac parte din structura planetei noastre. Ele pastreaza in structura lor cristalina amintiri din istoria emotionala a planetei, pastreaza amintirea traumelor planetei ce au avut loc de-a lungul cresterii si transformarii Pamantului. Evolutia formelor de viata pe Pamant a inregistrat etapa minerala, apoi cea vegetala, apoi cea animala si incununarea evolutiei forma umana; astfel incat fiecare forma superioara le include pe toate celelalte inferioare ei.

Cristalele nu sunt doar simple forme amorfe. Ele au caracteristici si proprietati speciale, diferite, in functie de modul cum s-au format si de vechimea nasterii lor.

Cristalele au fost intrebuintate de om din cele mai vechi timpuri. De fapt, cu cat ne apropiem de timpurile moderne, cu atat ajutorul pe care cristalele l-au oferit omenirii a fost uitat treptat. Acum insa asistam la o spectaculoasa revenire a lor in ochii publicului interesat, oamenii reamintindu-si de increderea pe care o pot acorda cristalelor in schimbul vindecarii si ajutorului lor.

Nu doar scoarta terestra are in structura sa forme cristaline (asa numita 'matrice cristalina' dupa care se formeaza anumite trasee ale undelor magnetice si electrice si conform careia se depisteaza punctele de concentrare energetica), ci si centrul planetei este constituit dintr-un cristal urias (in forma lichida dupa unele studii). Mai mult decat atat, chiar si creierul nostru are un 'centru de control' al energiilor si informatiilor subtile, sub forma cristalina, cunoscut sub denumirea de 'glanda pineala'. Aceasta glanda, plasata in centrul creierului, in partea superioara, ne mentine legatura cu lumile superioare, astrale, cu formele de energie inalta si este de asemenea implicata in procesul crearii viselor.

Cristalele sunt niste transformatoare, conductoare si depozitare ale energiei, pe care omenirea le-a folosit in trecut (povestile despre Atlantida amintesc de cristalele lor uriase care stocau memoria universala, sau despre sistemele de navigatie si zbor bazate pe cristale), le foloseste si in prezent (ceasurile, emitatoarele, calculatoarele, toate aceste dispozitive sunt pe baza de cristale) si le va folosi cu siguranta si in viitor, ramane doar de vazut cat de benefice vor fi scopurile utilizarii lor.

http://www.humanitysteam.ro/forum/comunitatea-iesenilor

http://www.humanitysteam.ro/articole


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi