Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Naturalis

Cuartul roz proprietati spirituale si vindecatoare

Este o piatra excelenta pentru vindecarea emotionala. Este un remediu natural care poate fi folosit pentru tratarea oricarui aspect legat de problemele inimii si emotionale. Este un cristal in nuanta rozalie care poarta in el o energie foarte blanda si linistitoare si ofera confort oricui are inima ranita.

Incurajeaza dragostea de sine;

Vindeca corpul emotional;

Usureaza durerile de inima;

Scapa de singuratate;

Promoveaza iertarea;

Ofera pace interioara.

Ajuta la curatarea emotiilor negative precum gelozie, furie si frica si elibereaza de traume fizice. Desi toate cristalele de cuart au abilitatea de a transmite si amplifica energia, cuartul roz este unic prin aceea ca este un canal foarte bun pentru energia divina. Atrage si mentine energia iubirii si a unei eliberari sanatoase si asista in deschiderea chakrei inimii, pentru a ajuta la vindecarea ranilor emotionale din trecut si a invidiilor. Cuartul roz este o varietate de cristal de cuart a carei culoare variaza de la roz deschis pana la roz trandafiriu. Atunci cand doriti un cristal de cuart roz pe care sa-l folositi in terapie si ritualuri, este important sa gasiti unul de buna calitate. Exista multe sortimente de cuart de proasta calitate de vanzare in magazine, care au fost vopsite pentru a li se accentua culoarea. Un indiciu ca aveti de-a face cu un cuart vopsit este nuanta foarte stralucitoare sau de roz tipator.

Anticii romani credeau ca cristalul de cuart asista in tratamentul problemelor respiratorii, simptomelor menstruale, durerilor de cap, ajutand la inlaturarea impuritatilor din corp. Cuartul roz este fotosensibil, si nu ar trebui expus in soare direct, pentru ca ar putea sa se usuce, crape sau decoloreze.

Pentru a va curata sau incarca cuartul roz puteti sa folositi apa precum apa de robinet purificata, apa de izvor. Alta modalitate de a curata si incarca un cuart roz este sa-l lasati peste noapte la lumina lunii pline. Plasati-l in lumina directa a lunii, fie afara, fie pe un pervaz de geam.

Cuartul roz este asociat cu elementul Apa si cu planeta Venus.

Plasarea unui cuart roz sub perna va aduce un somn linistit si inspiratie creatoare. Cuartul roz este adesea folosit intr-un ritual de baie pentru eliberarea negativitatii si promovarea calmului si a starii de bine. Este de asemenea indicat sa folositi un cuart roz in apa de baie pentru a va asigura un somn de noapte linistit si odihnitor. Daca prevedeti o discutie incinsa, sau luati parte la o actiune stresanta, cum ar fi o intalnire de afaceri, poate fi util sa purtati o bucata de cuart roz cu dumneavoastra. Este important sa-l incarcati inainte cu intentia de a ramane calm si atent, si sa-l curatati de negativitate dupa.


1

Comentarii:1


1# Scris de

cassy nebel

in data de:

06/03/2014 16:56

e minunat


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi