Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Naturalis

Noaptea Europeana a Liliecilor, la Iasi

Grupul Sistemis va invita sambata, 13 octombrie, incepand cu ora 10, in Gradina Botanica "Anastasie Fatu" a Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", la NOAPTEA EUROPEANA A LILIECILOR, editia a VI-a la Iasi. In cadrul evenimentului, va avea loc expozitia de fotografie cu lilieci, cuprinzind instantanee din viata liliecilor. In completarea imaginilor prezentate, membrii Grupului Sistemis vor oferi informatii variate despre modul de viata si comportamentul liliecilor, despre importanta lor ca unice mamifere activ zburatoare, precum si materiale informationale tuturor celor interesati.

In fiecare an, in lunile de toamna, in tarile europene se organizeaza "Noaptea Europeana a Liliecilor", pentru a atrage atentia publicului larg asupra periclitarii populatiilor de lilieci.

Ca peste tot in Europa, si in Romania scopul acestui eveniment este de a aduce oamenii mai aproape de aceste animale unice si de a-i familiariza cu viata liliecilor. Unul din obiectivele urmarite este inlaturarea superstitiilor si temerilor legate de aceste mamifere, mituri ce nu-si gasesc echivalentul in realitate.

Evenimentul este organizat la nivel local de Grupul Sistemis, in colaborare cu Gradina Botanica "Anastasie Fatu" a Universitatii "Al. I. Cuza" din Iasi, Asociatia pentru Protectia Liliecilor din Romania (APLR) si Asociatia "Himawari".

Asociatia "Grupul SistemIS" este o organizatie non-guvernamentala infiintata in Iasi la inceputul anului 2012 de catre tineri cercetatori, cadre didactice universitare, absolventi si studenti din domeniile biologie si geografie.

Grupul SistemIS a luat fiinta din dorinta de a aduce un sprijin mediului inconjurator si societatii in care traim si isi propune studierea si protectia mediului inconjurator, promovarea eficientei energetice si a dezvoltarii durabile, sprijinirea dezvoltarii si valorificarii durabile a resurselor turistice naturale si umane, educarea diferitelor categorii de public privind temele mentionate, precum si promovarea ecoturismului.

Organizatorii, Lucian Fasola si Ioana Pocora, au anuntat si programul evenimentului:

-- ora 10.00 - "Sa cunoastem liliecii"- film si prezentare pentru cei mici*
-- ora 10.30 - Atelier de creatie pentru copii: origami, desen, concurs*
-- ora 17.00 - "Sa cunoastem liliecii"- film si prezentare*
-- ora 18.45 - Demonstratie privind detectarea ultrasunetelor emise de lilieci cu aparatura speciala.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi