Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Naturalis

Plante aducatoare de dragoste si noroc

Stiati ca exista plante care nu doar va infrumuseteaza casa, ci aduc si noroc? Potrivit specialistilor Feng Shui, trifoiul, bambusul norocos, ienuparul, iasomia, galbenelele si stejarul sunt plante care atrag numai lucruri bune in viata dumneavoastra.

Cea mai cunoscuta este Bambusul norocos (Dracaena sanderiana). Nu este pretentios ca ingrijire, un simplu vas cu apa proaspata ii este mai mult decat suficient. Amplasarea lui in spatii luminoase, cu o aerisire buna si schimbarea periodica a apei il va mentine frumos si verde, aspect care simbolizeaza si starea norocului de care va veti bucura in prezenta lui.

Un ghiveci mic cu Trifoi (Oxalis) pe pervazul sufrageriei sau al bucatariei va aduce noroc la bani. Trebuie udat foarte des. In cazul in care in gradina din fata casei aveti un Ienupar (Juniperus communis), veti fi ferit de hoti si accidente casnice.

Daca le ingrijiti cum trebuie, florile de Iasomie (Jasmin) va vor rasplati cu parfumul lor delicat, iar energia lor va atrage beneficii pentru casa.

Galbenelele (Calendula officinalis) atrag succesul si inspiratia in tot ce faceti. Cateva flori de galbenele presarate in apa din cada sau asezate sub perna vor face ca munca sa va fie incununata cu success, iar rezultate deosebite vor atrage respectul celor din jur. In plus, sporesc intuitia si clarviziunea.

Plantarea unui Stejar (Quercus robur) va mari sansele unui trai indestulat si plin de succes.

Plumbago (Plumbago auriculata) este o planta cataratoare, cu flori albastre.

Numele popular de Floarea amorului provine de la o veche credinta conform careia aceasta floare aduce celor carora le este oferita, dragostea persoanei iubite.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi