Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Lectia alegerilori

Cum alegi sa fie ziua care abia incepe? Faci alegerea cu inima sau cu mintea? Altfel spus, alegerea ta vine din iubire sau din frica? Alegerea facuta din frica te blocheaza, te impiedica sa-ti creezi realitatea dorita. Frica vine din minte. Mintea e cea care controleaza, care judeca. Mintea analizeaza fiecare alegere, fiecare decizie pe care vrem sa o luam. Daca ne lasam prinsi in capcana mintii vaporul vietii va pleca si noi vom ramane pe tarm construind mental alte si alte scenarii si pierzand din vedere ce este mai important: trairea , fiintarea.

Mintea duce un vesnic razboi intre regretele trecutului si spaimele viitorului si astfel uitam ceea ce este mai important: prezentul. in clipa de aici suntem noi, cei autentici, suntem noi si darul care asteapta sa fie manifestat. In clipa asta suntem asa cum vrem sa fim, suntem creatorii propriei realitati, suntem cei care facem alegerile care ne definesc viata. Cand traim constient momentul prezent, incepem sa percepem glasul sufletului, ne lasam ghidati de inima.

Interiorul creeaza exteriorul intotdeauna. Esti trist pentru ca ai ales sa fii victima. Esti fericit pentru ca ai ales sa te bucuri de viata. Te-ai setat pe intalnirea cu tot ceea ce-ti poate trezi aceasta stare de bucurie, fericire, pace sau pe cea de tristete, suparare, deprimare. Ai atras in viata ta acele evenimente care raspund asteptarilor tale.

Cum privesti exteriorul: prietenos sau ostil? Cand schimbi modul in care privesti lucrurile, lucrurile pe care le privesti se schimba. Cand intelegi aceste lucruri, recunosti ca tot ceea ce-ti aduce viata ca sanatate, prosperitate, bucurie, armonie, nu face decat sa reflecte credintele tale profunde, convingerile care vin din inima ta, realitatea pe care singur ti-ai construit-o. Atunci cand ceea ce vezi in exterior nu-ti place, cand darurile zilei nu sunt cele asteptate, dorite, trebuie sa privesti in interiorul tau si sa corectezi  convingerea care a atras in viata ta respectivele lucruri sau poate trebuie doar sa schimbi ochelarii prin care privesti lumea.

Darurile zilei vin in viata ta cu un scop pana la urma. Cauta-le secretul si vei sti atunci  sa te bucuri de roadele lor. Daca tu le-ai deschis usa vietii tale accepta-le, multumeste-le ca au venit  si apoi cauta cheia care-ti va deschide usa spre taramul viselor tale, spre tara unde ceea ce-ti doresti devine realitate. Abia atunci  poti afirma ca ti-ai gasit drumul spre
casa.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi