Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Jurnalul viselor Ómplinite

Voi cum traiti viata pe care Universul v-a dat-o? Ce scrie Ón jurnalul viselor voastre? Cum arata cartea de istorie a destinului vostru? V-ati Óntrebat macar o data Ón viata daca tot ceea ce traiti va este pe plac sau este doar o rutina?

Alexandra Lupu s-a întrebat şi şi-a dat răspunsuri. Mai mult, vrea să ne ajute şi pe noi să avem o existenţă fantastică, plină de împliniri şi de realizări. „Trăieşte viaţa pe care o iubeşti”, ne sfătuieşte ea în acest volum şi ne ajută oferindu-ne un Ghid practic pentru crearea realităţii.

De unde pornim în călătoria noastră? De la câteva întrebări simple – “Îmi place tot ceea ce trăiesc?”, “Vreau mai mult?”, la care să ne oferim răspunsuri sincere. Dacă ne minţim, ne minţim pe noi. “Mintea va găsi mereu şi mereu justificări pentru ca tu să-ţi continui viaţa ca şI până acum, pentru ca tu să rămâi prizoniera propriilor limitări, a propriilor credinţe şi să nu înţelegi că poţi avea mereu cerul vieţii senin nu doar acoperit de nori, prin care doar uneori apare timid o rază de soare”, spune Alexandra Lupu.

Dar putem trăi mereu fericiţi? Da, dacă ne dorim! „Nu este uşor să ieşi din zona ta de confort, să faci o schimbare în rutina zilnică. Dar dacă vrei să obţii ceva diferit faţă de ceea ce ai acum trebuie să faci altceva. Se şi spune, de altfel, că dacă faci ce-ai mai făcut ai să obţii ce-ai mai obţinut”. Dar aici intervine liberul arbitru: tu ai puterea de a alege. Vrei mai mult de la viaţă, vrei să schimbi ceva, atunci acţionează, puterea e în tine, alegerea îţi aparţine. „Dumnezeu îţi scoate în cale oportunităţi astfel încât tu să-ţi manifeşti potenţialul, tu însă eşti liber să le primeşti în viaţa ta sau nu, eşti liber să alegi schimbarea sau nu”, este convinsă Alexandra Lupu.

Dacă am decis să facem o schimbare este important să închidem uşa trecutului. Ce a fost, a fost şi nu va mai reveni decât dacă noi vom alege să retrăim din nou aceleaşi situaţii. Ca să poţi privi spre viitor este important să faci pace cu trecutul, să-i mulţumeşti pentru experienţele care te-au ajutat să creşti, să te schimbi, apoi să păşeşti plin de încredere pe noua cale. Uneori, trecutul se agaţă de noi şi atunci poate ar fi bine să ne uităm în suflet, să vindecăm rănile care nu ne lasă să mergem mai departe.

Rănile sufletului sunt la fel de dureroase ca şi cele fizice. Imaginaţi-vă că aveţi o rană deschisă pe corp. Puteţi trăi cu ea? E dureroasă, se deschide des, e greu de îngrijit. Aşa se întâmplă şi cu durerile sufletului -- e greu, aproape imposibil, de trăit cu ele. Avem nevoie de vindecare, care „presupune doar o aşezare a unor convingeri, credinţe, moduri de gândire şi acţiune care nu ne sunt favorabile”.

„Vindecarea presupune pe de o parte alinarea rănilor noastre sufleteşti, iar pe de altă parte, restabilirea contactului cu Sinele nostru, manifestarea darurilor ascunse în inima noastră. Astfel vom reuşi să dăm curs vieţii pentru care am fost creaţi, o viaţă împlinită, o viaţă trăită conştient”, scrie Alexandra în ghidul de bune practici pentru crearea unei realităţi frumoase.

Alexandra Lupu ne ajută să avem o viaţă frumoasă, iar sfaturile ei sunt simple şi la înmâna oricui. Este important să-ţi doreşti să faci o schimbare, fiindcă altfel vei înota în aceleaşi ape tulburi, care te împiedică să-ţi vezi măreţia sufletului şi este păcat fiindcă viaţa este ceea ce trăim la timpul prezent.

Multumiţi Universului că vă permite să vă scrieţi visele pe Cer, mulţumiţi apelor, pământului, norilor şi zilei care se naşte de fiecare dată mai frumoasă şi mai plină de speranţă. Ne putem recrea prezentul, ne putem construi viitorul, dacă ne dorim şi lucrăm zilnic. Ca în orice demers, reuşita ţine de antrenament, iar autostrada sufletului se clădeşte cu fiecare secundă în care muncim alături de Univers.

Alexandra Lupu ne ajută, ne oferă recomandări calde şi un sfat pe care ar trebui să-l repetăm zilnic – Ascultă-ţi Sufletul şi urmează-i chemarea!

Maura Anghel


1 2

Comentarii:6


1# Scris de

COROIU JENICA

in data de:

09/05/2014 05:35

Doresc cartile d.nei Alexandra Lupu si ale sotului dansei,nu le gasesc pe net pentru comanda,va rog din suflet sa ma ajutati cu o indrumare. Multumesc,sa aveti o zi senina! Jenica


2# Scris de

Cristina

in data de:

27/05/2013 17:19

Unde pot cumpara cele doua minunate carti ale Alexandrei Lupu: "Traieste viata pe care o iubesti" si "Darul, meditatie pentru suflet!" ? Eu le pot achizitiona din Bucuresti. Apare si in Bucuresti, sau trebuie sa o comand?


3# Scris de

Alexandra Lupu

in data de:

25/05/2013 09:01

Cartea o gasiti din data de 29 mai 2013 la Libraria Floarea Vietii de pe strada Lapusneanu si libraria Maya Concept din Piata Unirii


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi