Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Se ia pacea de pe Pamant

Cand se "neaga existenta altor forme de viata si echilibrul vietii, este intrerupta Evolutia Spiralei pe acel corp ceresc. Rezultatul final este ca lumea isi scrie singura propriul sfarsit, iar viata pe respectivul corp ceresc va reincepe sub o alta forma", ne spune Stefania Andra Simionescu in volumul "Calatorii prin Univers", vol. I.

In actualul colorat deceniu respiram si simtim pe pielea noastra mai mult o globalizare a consumului (produse alimentare, articole vestimentare de marca, filme si muzica din toate colturile lumii, productie lohn etc.), insa nu s-a cristalizat inca si o globalizare de gandire; desi toti doresc o dezvoltare economica, o maximizare a profitului, o crestere a productiei sau orice alt tip de crestere bazata pe principiul cerere-oferta, totusi inca nu exista niciun fundament care sa poata fi aplicat la scara planetara si care sa porneasca de la legea Divina "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti"; mai mult, de la aceasta lege izvorasc si derivatale ei: protejarea mediului inconjurator, pace si liniste in familii si intelegere intre continente; doar asa omenirea va cunoaste o evolutie spirituala rapida, precum cea a dacilor sau cea a Atlantidei, ca si o evolutie tehnologica care sa-i permita sa viziteze sau sa populeze alte planete.

Omul este inca in lupta cu el insusi, in sensul ca unii sunt in acord cu satana (ex. Hitler), altii IL au in suflet pe Hristos. Facand o evaluare istorica, se constata ca se vorbeste de un numar impresionant de oameni care s-au omorat intre ei pentru diferite conceptii, teritorii, bogatii ale pamantului (metale pretioase, petrol, condimente) ridicate fie la rang de ideologii, fie economie si comert, cuceriri, colonii sau imperii, dar putini si-au aparat cu adevarat tara, credinta si legile date de la Dumnezeu-Tatal.

Parintele Arsenie Boca emite atentionari ca "pace este pe Pamant in functie de credinta oamenilor in Divinitate" completand ca "autonomia ratiunii, autonomia societatii omenesti nu se poate constitui decat cu pretul pierderii pacii". Sf. Apostol si Evaghelist Luca ne-a relatat acelasi lucru, cand a scris ca "Se ia pacea de pe pamant". (sursa: "Se umplu masurile si se plinesc vremile" Parintele Arsenie Boca, Ed. "Credinta stramoseasca" 2009).

Se mai spune ca omul doreste pacea "si totusi razboaiele nu se mai termina. A vrea razboiul e o cadere din crestinism: e a vrea sa-ti asiguri viata ta peste mormantul altuia. Si "Cine-si rade de oameni? Satana. El creaza oamenilor idoli. Astazi sunt de asemenea idoli. Unul e capitalismul, inchinarea la bani". Inainte erau oameni care se inchinau si maimutelor si crocodililor sau elefantilor, marii si focului si la orice altceva, afara de Dumnezeu Creatorul omului si a lumilor.

Ce stiu crestinii de refuza sa se inchine la idoli? Ei stiu ca satana urmareste ca omul sa isi piarda Sf. Duh din suflet, daruit de Dumnezeu; odata cu inchinarea la idoli, omul a ales singur sa-si alunge Sf. Duh (adica Lumina Divina si Constiinta - daruri cu valori eterne) si sa-si omoare sufletul, in favoarea unor orgolii care nu-l duc in Rai. Prin aceasta retrogradare, satana i-a castigat sufletul. Dumnezeu vrea intoarcerea pacatosului si sufletul sau sa fie viu in veci si sa se bucure impreuna in Rai. Acesti idoli atrag duhurile surde si mute si stapanesc sufletul omului, fara ca mintea sa observe, deci o intuneca. Un exemplu de comportament al unui duh surd este urmatorul: atunci cand va rugati sau ascultati discursul unui preot, de cate ori nu vi s-a intamplat sa va zboare gandul la griji cotidiene sau sa va simtiti obositi? Acestea impiedica sa fii receptiv la intelepciunea Divina).

Un alt motiv este ca "idolii nu dau oamenilor pacea; pacea e a lui Dumnezeu. Datorita acestei lupte pentru Sf. Duh din fiecare om, unele forme de conducere considera ca "se afla in primejdie cu crestinii, tocmai pentru ca ei refuza inchinarea la idoli." Drept urmare inventeaza si reinterpreteaza tot soiul conceptii de viata, fiecare reprezentand o noua modalitate moderna de furt de suflete. (sursa: "Se umplu masurile si se plinesc vremile" Parintele Arsenie Boca).

Pace si prosperitate ai cand in inima si in societate cand exista unitate in Adevar, deci cand IL ai pe Iisus in tine, deci cand fiecare dintre noi si-a pastrat Sfantul sau Duh. Tot parintele Arsenie ne spune ca "De Iisus ne izbim in viata, fie ca vrem, fie ca nu vrem, fie ca credem intru El, fie ca nu credem. Calea cea mai obisnuita de intalnire cu Iisus, este in necazuri, dar e si calea prin care poti cadea mai usor, pentru ca cei mai multi se revolta impotriva lui Dumnezeu sau IL invinuiesc" ne spune Parintele Arsenie Boca in cartea sa "Se umplu masurile si se plinesc vremile; necazurile omului sunt din pricina alegerilor, faptelor sau a gandurilor sale necorespunzatoare cu armonia universului si a legilor Divine.

Dar "necazul, piedicile de tot felul sunt puse ca sa le trecem, si sunt cu rostul de a ne intalni cu El, caci de la El primim puterea neobisnuita, care intoarce necazul in bucurie. Unii apuca calea Bisericii, dar altii nu pentru a invata sa duca necazurile, ci pentru a scapa imediat de ele, ceea ce inseamna iarasi o tagaduire a lui Iisus. Trebuie sa intelegem, odata pentru totdeauna, ca nu venim la biserica ca la vrajitoare, ci ca la un slujitor al lui Dumnezeu, care-ti lumineaza rostul vietii tale, care-ti arata cum sa traiesti." (sursa: "Se umplu masurile si se plinesc vremile" Parintele Arsenie Boca). E vremea sa te intrebi care este rostul sau rolul tau in viata asta. Ti-ai gasit raspunsul? Daca da, te felicit.

Chiar si in planul tridimensional material, universurile sunt construite tot sub simbolul Crucii. (sursa "Calatorii prin Univers" Vol. I www.calatoriiprinunvers.hostei.com). Deocamdata, omul nu va ajunge nici sa colinde universul sau sa ia cuvantul la mese rotunde intergalactice, daca incalca cu atata ura si curaj legea Iubirii Domnului, tortureaza si omoara oamenii care au vorbit despre credinta (ex. sfintii) si poarta razboaie de cucerire cu substrat tot anti-crestin (cruciadele sau ce se petrece la ora actuala de exemlu in Siria). Omul va trebui sa se multumeasca cu vizitele celorlalte civilizatii.

De asemenea, nici tehnologia lui nu va face pasi spre a percepe energiile subtile ale universului, daca se continua obtinerea unui tip de energie toxica si poluanta bazata pe petrol, deci energie moarta si nu vie. (sursa "Calatorii prin Univers" Vol. I)

Nici natura nu va imbratisa un om egoist si narcisist; "ea asculta de autoritatea lui morala, de sfintenia lui. Asculta de acea inrudire a omului cu Tatal sau si Facatorul naturii. Natura nu se impresioneaza de frumusetea omului, prea putin de stiinta lui si deloc de autoritatea lui. Asculta insa de smerenia lui". (sursa: "Se umplu masurile si se plinesc vremile" Parintele Arsenie Boca). Drept consecinta este ca nici acele tehnologii dezvoltate de om cu rol de a forma nori pentru ploaie, de a stimula o crestere sanatoasa a legumelor si fructelor sau de a aduce viata pe planeta Marte, nu functioneaza la parametrii normali; este mai mult decat evidenta legea naturii, ea se supune doar legilor universale Divine si celor care le respecta (nici intr-un caz celor care le neaga).

De remarcat ca si ceilalti cetateni ai galaxiei noastre (mult evoluati tehnic si spiritual si care l-au mai ajutat pe om), care urmeaza si stiu ca legea Crucii lui Hristos este la baza tuturor lumilor (sursa: "Calatorii prin Univers" Vol. I, Ed. Sedcom Libris, Iasi, 2011), nu dau mana cu un popor prin al carui sange curge viclenia si dorinta de distrugere. Asadar, omul nu va avea pace pe Pamant, nici in suflet si nu i se da nici buletin de locuitor pasnic al galaxiei Calea Lactee; cand el va invata legile bunei cuviinte si sa-si aprecieze casa-planeta Pamant, va intelege si rolul si armonia celorlalte planete in reteaua universului, ca si a popoarelor ce le locuiesc.

O arhiva a articolelor scrise de Stefania Andra Simionescu in cadrul revistei Glare se gaseste pe site-ul ei www.calatoriiprinunivers.hostei.com, rubrica "Noutati".


1

Comentarii:1


1# Scris de

Teodora

in data de:

16/08/2012 07:13

Mare adevar si nu este de glumit cu cele sfinte. A te iubi pe tine, inseamna sa iti iubesti in primul rand sufletul care iti aduce mult mai multe beneficii decat toate obiectele din jur, chiar daca au o valoare de mililoane (euro sau dolari). Felicitari autoarei, ca a inteles diferenta dintre cele doua mari valori: suflet divin si lumea materiala. Tine-o tot asa, ca un suflet sau doua se indreapta, pentru Divinitate inseamna victorie. Cititi-l intr-adevar pe parintele Arsenie Boca.


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi