Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

"Vindecarea este procesul de indepartare a "interferentelor" din calea echilibrului" - dialog cu Eugenia Berdan, Practician in Vindecare Reconectiva si Reconectare

"RECONECTAREA si Vindecarea Reconectiva ne invita sa nu mai pierdem timp, ci sa apasam pedala de acceleratie pana la maxim in evolutia noastra si in atingerea Maiestriei cu care suntem dotati de Creator."

-- Ce este Reconectarea? Ce este Vindecarea Reconectiva?

-- Reconectarea si Vindecarea Reconectiva sunt metode care ajuta umanitatea in vindecare si evolutie la un nivel nou si foarte puternic, in aceasta perioada in care trecem prin transformari majore, cand timpul s-a comprimat si sunt mari schimbari in tiparele constiintei omenesti. Aceste metode folosesc frecvente ale Universului care au aparut pe aceasta Planeta pentru prima data in 1993, prin Dr. Eric Pearl. Frecventele reconective au inteligenta si sunt substantial diferite fata de orice s-a cunoscut pana acum, sunt transportate printr-un spectru foarte larg de energie vindecatoare, lumina si informatie. In cartea sa "RECONECTAREA-vindeca-i pe altii, vindeca-te pe tine", dr. Pearl descrie intr-un stil fermecator povestea palpitanta a modului in care i-au fost relevate aceste frecvente si mesajele despre reconectarea catenelor de AND si a stringurilor. Aceste mesaje l-au inspirat sa īsi numeasca lucrarea RECONECTAREA.

RECONECTAREA este procesul generic prin care ne Reconectam cu ceea ce am fost odata, oameni completi, copii ai Luminii, Creatori. Ne reconectam la deplinatatea legaturii noastre cu Universul, de care ne-am desprins acum mult timp in urma pentru a juca rolul separarii.. Ne reconectam fasii latente de ADN (10 aflate in alta dimensiune), care dau astfel posibilitatea evolutiei spirituale si reintegrarii in Sinele nostru Superior, interdimensional. Ne reconectam pe deplin la potentialul nostru Divin care a fost ecranat de necunoastere si a functionat pina acum doar la 10% din potential. Prin Reconectare reusim sa iesim din campurile magnetice terestre care ne tineau incarcerati in iluzia separarii, si astfel sa transcedem dualitatea si credintele limitative ale ego-ului si sa ne indreptam catre un nou mod de a fi, pe un alt nivel de constiinta, guvernat de legea Unitatii si a Iubirii Neconditionate. Redevenim membri, cu drepturi depline, ale imensei Orchestre Cosmice, in care domneste Echilibrul, Lumina, Iubirea si Armonia.

Vindecarea Reconectiva si Reconectarea sunt doua procedee distincte: Vindecarea Reconectiva este pentru vindecare, in timp ce Reconectarea are ca scop refacerea legaturii noastre innascute cu Universul si grabirea evolutiei pe calea personala.

RECONECTAREA se realizeaza in timpul a doua intalniri de cite 30 minute cu Practicianul de Reconectare, cate una in zile consecutive, dupa care se spune ca s-a primit Reconectarea Personala. In timpul Reconectarii Personale, prin intermediul palmelor practicianului si al frecventelor reconective se activeaza o noua matrice energetica personala formata din "liniile axiatonale" aflate de-a lungul meridianelor de acupunctura. Vechea matrice era rudimentara, cea noua poate primi mai multa energie si aceasta se reconecteaza cu liniile grilei Pamantului, apoi cu stelele si alte planete. Dupa ce a fost facuta RECONECTAREA, Sinele Superior incepe sa regenereze corpul fizic īntr-un corp de Lumina, printr-un sistem multidimensional de reinnoire a corpului uman.

Efectul Reconectarii Personale este ca te pune pe calea vietii in ritm accelerat si cu forta, chiar. Pur si simplu te impinge pe calea vietii si lucrurile se accelereaza foarte mult. Dupa RECONECTARE ai un sentiment puternic al claritatii scopului in viata si incepi sa simti la nivel intuitiv tot ce ai nevoie pentru a evolua. Ocaziile se materializeaza mai repede, blocajele de tot felul dispar. Intelegi mai bine Adevarul despre tine si despre cum se desfasoara lucrurile. Apare o reasezare a sistemului de valori, incepi sa simti ceea ce e cu adevarat important pentru tine si iti dai seama de fenomenele de sincronicitate. Vei fi schimbat pentru totdeauna lucrind la un nivel de Constienta mai inalt ca oricind. Dupa Reconectare, fiecare primeste ceea ce ii este cel mai potrivit si ceea ce ii lipseste pentru a evolua mai repede, chiar si un anumit nivel de vindecare, pentru ca aceste procese sunt interconectate si se suprapun.

"Astfel ca, īntr-o anumita masura, prin Vindecarea Reconectiva ai experienta unei Reconectari. Īntr-o anumita masura, prin Reconectare ai experienta Vindecarii Reconective. Dar daca chiar vrei sa te urci īn masina si sa mergi la viteza maxima, atunci experimenteaza-le pe amāndoua", spune dr. Pearl.

Vindecarea Reconectiva ne acordeaza la frecventele reconective si acestea la esenta noastra si capacitatile innascute de a ne vindeca, la Forta Vitala, in asa fel incat permite corpului nostru sa revina la echilibru intr-un ritm accelerat.Vindecarea este de fapt reintoarcerea la echilibru, la ordinea si la Lumina care suntem. Vindecarea Reconectiva ne reconecteaza la acea inteligenta universala care pastreaza ordinea si echilibrul. Pe masura ce corpul se acordeaza la aceste frecvente care raman in pacient si devin o parte din el, apar o multitudine de senzatii fizice, vindecari si schimbari la toate nivelele – spiritual, mental, fizic sau emotional. Aceasta deoarece cand persoana revine la acea vibratie naturala a "Luminii", orice este mai dens sau de vibratie mai joasa, adica majoritatea problemelor de sanatate, dispare pur si simplu. Asa cum intunericul dispare cand Lumina apare, vindecarea este procesul de indepartare a "interferentelor" din calea echilibrului, nu e nimic altceva, nimic mai complicat. Unele vindecari se prezinta īn deplinatatea lor imediat, altele se dezvolta īn timp, deoarece dupa sedintele de Vindecare Reconectiva , frecventele raman in persoana si prin ele aceasta isi "detine" transformarea, vindecarea, evolutia.

Vindecarea Reconectiva este total diferita de tot ceea ce a fost disponibil pana acum, transcede orice tehnica, si impreuna cu fizica cuantica schimba felul in care am inteles si am abordat pina acum procesul de vindecare. Vindecarea Reconectiva este mai mult, este nivelul care ne foloseste acum deoarece noi suntem mai mult, vechile tehnici nu mai sunt suficiente.

In concluzie, dupa cum spune si dr. Eric Pearl, "RECONECTAREA si Vindecarea Reconectiva ne invita sa nu mai pierdem timp, ci sa apasam pedala de acceleratie pana la maxim in evolutia noastra si in atingerea Maiestriei cu care suntem dotati de Creator"

-- Cum se aplica Vindecarea Reconectiva?

-- Persoana care vine la practician sta intinsa pe patul de masaj, cu fata in sus si cu ochii inchisi, relaxata. Nu trebuie sa faca nimic sau sa se gandeasca la ceva anume. Practicianul misca miinile deasupra ei, la distanta, fara sa o atinga, si "cauta" sa simta frecventele in palme, asculta cu miinile si corpul si "se joaca" cu ceea ce ii atrage atentia, tragand, intinzand de frecvente, intuitiv, dupa cum simte, fara o regula anume. Intentia este de Vindecare Reconectiva si ceea ce trebuie sa se intample se intimpla pur si simplu. Vindecarea Reconectiva se realizeaza in maxim 3 sedinte de cite 30 min., pentru o situatie anume a persoanei. Aceasta poate sa revina dupa un timp daca i-a aparut o alta situatie in corp. Daca nu primeste nimic pana la a treia sedinta, poate nu este potrivit pentru ca ea sa primeasca ceva īn acel moment al vietii sale. Precizez ca nu e nevoie sa crezi in aceasta metoda pentru ca vindecarea sa functioneze.

-- Ce afectiuni se pot trata?

-- Lucrul de care ne dam seama acum, cu acest nou nivel de vindecare este ca noi , ca Practicieni, nu facem si nu tratam nimic anume. Fiecare sedinta este unica, senzatiile sunt cu totul speciale si nu stim niciodata ce urmeaza sa se intimple. Vindecarea Reconectiva este mediata printr-o Putere Superioara, ea face, ea hotaraste, si rezultatele vor fi cele mai potrivite pentru persoana, indiferent ce crede ea la nivel constient ca ar fi cel mai bine sa primeasca. Pe aceasta tema dr.Eric Pearl glumeste astfel: "Cine preferati sa va fie Doctor, eu sau Dumnezeu?". Poate solicita aceasta metoda oricine se simte atras de ea si are o problema de sanatate. Noi, ca Practicieni, nu controlam, ci ii servim pe toti cei care ne solicita, fara promisiuni sau anumite asteptari, pentru ca pur si simplu nu noi facem vindecarea, suntem doar un pion al trinitatii formate impreuna cu Pacientul si Divinitatea. Intalnirea cu Vindecarea Reconectiva se poate considera benefica in orice caz, deoarece vine direct de la Creator, care este inteligenta suprema. Dr Pearl spune: "Daca esti norocos, vindecarea iti va veni in forma pe care o astepti. Daca esti cu adevarat norocos, vindecarea va veni intr-o forma pe care nici nu ai visat-o – una pe care Universul a gandit-o in mod special pentru tine."

-- Cine poate practica aceste metode?

-- Absolut oricine, nu exista nici o conditie pentru a practica. Eu am diploma de inginer, de exemplu. Acum sunt peste 40 000 practicieni in peste 60 tari, cu virste intre 8-88 de ani, din toate domeniile vietii. Dr.Eric Pearl spune ca lucreaza foarte bine cu copiii, pentru ca ei sunt cei mai dispusi sa ramina in spiritul inocentei, detasati de rezultat. Cei care au activate frecventele in corp, din carte sau de la altcineva, pot sa-si faca Autovindecare Reconectiva. Pentru a deveni Practician se fac Seminarii de nivel I,II pentru Vindecare Reconectiva si de Nivel III pentru a invata sa faci Reconectarea la altcineva, adica sa devii Practician de Reconectare. Inainte de nivelul III e necesar sa-ti fi facut Reconectarea Personala. Cine doreste sa evolueze mai repede, sau are o dorinta puternica de vindecare, e bine sa-si faca Reconectarea Personala, indiferent ca vrea sa devina Practician sau nu.Oricum, in aceste timpuri de Inaltare pentru Planeta, chiar suntem raspunzatori pentru a ne stradui sa evoluam mai repede. Aceste Seminarii se tin in limba romana numai la Bucuresti, in acest an intre 24-26 octombrie.

-- Cum ati aflat de metode si cum va ajuta pe dumneavoastra?

-- In 2007 ma tratam cu bioterapie la o buna prietena deoarece sufeream de depresie de mai mult timp. Ea mi-a spus despre cartea lui Eric Pearl. Am citit-o imediat si astfel am aflat de aceste metode, care m-au fascinat si m-au cucerit pe loc.

M-au ajutat sa-mi schimb cursul vietii, in asa fel incit mi-e mult mai bine, in primul rind in relatia cu mine insami si cu cei din jur, si reprezinta si un job perfect pentru mine. Am facut Reconectarea Personala in 2007, iar cind simt ca imi e necesar, imi fac Autovindecare Reconectiva. Pentru ca am mai multa claritate si mai multa hotarire, progresez in viata mai repede. Am eliberat poveri sufletesti, am mai multa incredere, armonie interioara si in relatii, am o gindire pozitiva. Simt cum toti oamenii si imprejurarile ma ajuta, sunt momente cand simt dinainte ce am de facut, ce ma asteapta, cum sa procedez intr-o anumita situatie ca sa evoluez, simt ca sunt ghidata de o putere superioara. Uneori primesc informatii la cerere, intuitiv, despre ce am eu nevoie sa clarific intr-un moment al vietii ca sa progresez, spiritual sau personal. Sunt mai detasata si in pace, tot mai centrata pe Sine si puterea Interioara, percep viata in intelesul ei mai inalt si de ansamblu.

-- Cum ati devenit terapeut? Care a fost momentul in viata dvs cand ati stiut/simtit/crezut ca veti deveni terapeut?

-- Trebuie sa precizez, si o fac acum, ca Vindecarea Reconectiva nu e terapie si nici bioenergie sau alt tip de terapie energetica. Nu trebuie sa te duci la sedinte periodice si de lunga durata. Se fac maxim 3 sedinte de Vindecare Reconectiva pentru o situatie distincta a persoanei, dupa care aceasta isi "detine" vindecarea. Frecventele reconective cresc in intensitate odata cu distanta, in timp ce la terapiile energetice acest fenomen este invers. Eu nu ma numesc terapeut, ci Practician de Vindecare Reconectiva si Practician de Reconectare. Am facut Seminariile in septembrie 2007 la Bucuresti, chiar cu Dr. Eric Pearl. A fost minunat! Dr.Pearl este o personalitate foarte placuta, ca de copil mare, zambitor, cald, apropiat, dar in acelasi timp ferm, si cu un simt al umorului fermecator. Seminarul a fost superb, pe deplin implinitor, m-am simtit foarte bine. Am stiut imediat ca sunt omul potrivit la locul potrivit. Imi doream de mult timp sa lucrez in vindecare folosind mainile si ca Doctor efectiv pe Dumnezeu, eram deja Maestru Reiki, dar asteptam intuitiv ceva mai potrivit pentru mine. Am fost foarte incantata ca prin dr. Eric Pearl si frecventele reconective aceasta dorinta mi se implinea intr-un mod uimitor de perfect, si ca asta voi face toata viata. Am avut un sentiment fantastic de recunostinta si multumire si asta simt in fiecare zi de atunci.

-- Sunteti pasionata de terapiile alternative. Ce alte metode mai practicati?

-- Autovindecare prin Alchimia Divina si Terapia Iertarii.

-- Cine este dna Eugenia Berdan?

-- Eu Sunt cea care Sunt, Eu Sunt LUMINA, Eu Sunt IUBIRE, EU Sunt.

-- Ce doriti sa transmiteti, in incheiere, cititorilor nostri?

-- Va doresc tuturor Libertate, Fericire si Abundenta, dincolo de ceea ce v-ati putut inchipui vreodata.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi