Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Psihologie / Spiritualitate

Initiere in bioalchimia fiintei cresterea nivelului de energie

Sambata, 15 septembrie, la Iasi va avea loc Conferinta Biotransformari sub influenta psihicului, un eveniment unic in Romania, cu participarea celui care a invatat sa experimenteze si sa traiasca de peste 6 ani in deplina sanatate, succes si implinire. Cristian Muresanu, autorul si self-trainer in bioalchimia fiintei, va prezinta POVESTEA VIE si plina de semnificatii a modului in care a reusit sa declanseze acest fenomen si mecanism fiziologic, momentan nedescoperit de catre stiinta medicala.

Pentru prima data in lume, fenomenul fiziologic al bioalchimiei este pe cale de a fi explicat stiintific si metodic, fiind propus pentru studiere si experimentare la o universitate de top americana. Observand influenta rezonanta a energiilor de biotransformare asupra celor care l-au cunoscut, Cristian Muresanu va sustine la Iasi conferinte practice si teoretice de initiere in bioalchimie pentru cei interesati. Metodele sale nu necesita timp alocat practicii, iar practica inseamna aplicarea a 5 principii in timpul derularii activitatilor curente, oricare ar fi acestea.

Avantajele bioalchimiei sunt inestimabile si nu exista termeni de comparatie:

1) Refacerea completa a sanatatii (in cazul multor maladii cronice si degenerative) asa cum s-a intamplat in cazul personal al autorului.

2) Optimizarea tuturor functiilor cognitive, mecanisme fiziologice, reglarea bioritmurilor, reducerea cu pana la 50% a necesitatilor alimentare si cu pana la 50-60% a orelor de somn zilnic, purificarea fizica, mentala, emotionala a intregii fiinte mai mult decat prin orice alte metode, tehnici si tratamente din cate s-au descoperit vreodata.

3) Cresterea exceptionala a eficientei in activitatile zilnice la firma sau la locul de munca, optimizarea tuturor modalitatilor de a planifica afaceri durabile si profitabile, putere de munca si concentrare psihica mult marite (depasind in avantaje pe cele ale concurentei pietei de afaceri), dezvoltarea imaginatiei si inteligentei superioare pentru optimizarea intregului mediu de afaceri.

4) Imbunatatirea relatiilor interumane, a relatiilor de cuplu, a trairilor intime; descoperirea iubirii superioare ca stare speciala a constiintei sau intr-o singura exprimare: trairea vietii la superlativ, asa cum nici nu v-ati imaginat-o vreodata.

Acestea sunt singurele conferinte din Romania care va prezinta informatii clare, in limbaj comun despre dezvoltarea fiintei, iar autorul se va interesa de progresul individual al fiecarui participant, daca acesta doreste sa urmeze calea bioalchimiei fiintei.

Despre cartea autorului Cristian Muresanu detalii aici:

http://www.scribd.com/doc/88136849/Biotransformari-Sub-Influenta-Psihicului

Deloc intamplator, ideile si experientele initiatului in bioalchimie, Cristian Muresanu sunt, nu numai impartasite, ci chiar apreciate de mari eruditi ai zilelor noastre.

Vizionati aici ce spune despre el biologul Bruce Lipton: http://www.youtube.com/watch?v=cB63K4hl7oE&feature=youtu.be

Va asteptam! Nu putem prevedea locurile disponibile. Intrarea se face pe baza de inregistrare prealabila prin e-mail sau telefon. Ca sa poti participa gratuit la sesiunea I a conferintei inscrie-te acum !

Organizator: Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras

Rezervari: 0726.580.568 E-mail: genoveva.salvaras@gmail.com

Locatia : Iasi , Colegiul Richard Wurmbrand, str. Smirdan nr. 13

Data : 15 Septembrie 2012

Editie speciala PROMOTIONALA. DOUA SESIUNI:

SESIUNEA Promo orele 10:00 -11:00

SESIUNEA II orele 13:00-16:00


1

Comentarii:1


1# Scris de

Pharmc596

in data de:

03/02/2013 12:21

Hello! interesting site! I'm really like it! Very, very good!


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi